Προχωράει του Τισουντάλι, σε αναμονή του Τσάλοφ!

Το βάρος στον Μαροκινό έχουν ρίξει στον ΠΑΟΚ!
Πηγή: paok24.com
Προχωράει του Τισουντάλι, σε αναμονή του Τσάλοφ!

Τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ, κάτι που συμβαίνει και τις τελευταίες ώρες.

Ο Ταρίκ Τισουντάλι ξεκίνησε δεύτερος την κούρσα της προσπάθειας του ΠΑΟΚ να κλείσουν τα κενά που υπάρχουν, με την περίπτωση Τσάλοφ να έχει δημιουργήσει την αίσθηση πως είναι κοντά στις υπογραφές.

Αποδείχτηκε στη πράξη, πως η σχέση του Τσάλοφ με την ΤΣΣΚΑ, δικό της παιδί άλλωστε, είναι ιδιαίτερη και οι χειρισμοί πρέπει να είναι προσεκτικοί για να φτάσει στο τέλος η υπόθεση.

Αυτό το γεγονός, είχε ως αποτέλεσμα να πέσει το βάρος των ανθρώπων του ΠΑΟΚ στην περίπτωση του Τάρικ Τισουντάλι, η οποία βέβαια δεν ακυρώνει αυτή του Τσάλοφ, αλλά ποδοσφαιρικά δίνει στον Λουτσέσκου μία λύση και για την κορυφή της επίθεσης αλλά και για τα πλάγια.

Ο Μαροκινός έχει ζητήσει από τον ΠΑΟΚ τριετές συμβόλαιο λίγο πιο κάτω από τα 1,5 εκ. ευρώ, με τον Δικέφαλο να ξεκινά από το 1,1 συν μπόνους. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, ο ΠΑΟΚ ανέβηκε και πήγε κοντά στα θέλω του παίκτη και παράλληλα, γίνονται και κουβέντες με τη Γάνδη για το ποσό πώλησης.

Υπάρχει μία αισιοδοξία στη Μικράς Ασίας πως οι ομάδες θα τα βρούνε λίγο πιο πάνω από τα δύο εκ. ευρώ, νούμερο που δεν τρομάζει τον ΠΑΟΚ και ουσιαστικά η υπόθεση έχει μπει στη τελική ευθεία.

Οι διαφορές και με την ομάδα αλλά και με τον παίκτη είναι μικρές, άρα είναι στο χέρι του ΠΑΟΚ να κινηθεί έξυπνα για να τον κλείσει το συντομότερο δυνατό.

Διαβάστε ακόμη...