«Γιατί ο Τσάλοβ ζήτησε χρόνο από τον ΠΑΟΚ» - Tι εκτιμούν οι Ρώσοι

Ο Φιόντορ Τσάλοβ φιγουράρει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και στην Ρωσία υπάρχουν καθημερινές αναφορές και αναλύσεις με φόντο τη διαφαινόμενη μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
«Γιατί ο Τσάλοβ ζήτησε χρόνο από τον ΠΑΟΚ» - Tι εκτιμούν οι Ρώσοι

Σε σημερινές του δηλώσεις ένας από τους παίκτες - θρύλους της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που γνωρίζει πολύ καλά τον 26χρονο Ρώσο επιθετικό, ο Εβγκένι Αλντονίν, προσπαθεί να εξηγήσει τους λόγους που τον έκαναν να ζητήσει χρόνο από τον ΠΑΟΚ.

«Αφήστε τον να ζυγίσει τα πάντα, αφού η απόφαση πρέπει να ληφθεί προσεκτικά. Κατανοώ απόλυτα την προσέγγισή του για την κατάσταση. Η πιθανή μετακίνησή του στην Ελλάδα έχει να κάνει με την προοπτική που του δίνει ο ΠΑΟΚ να παίξει στο Champions League. Αυτή η σκέψη τον ωθεί στη μεταγραφή», είπε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τώρα ο ΠΑΟΚ συμμετέχει στα προκριματικά και ίσως ο Φιόντορ θέλει χρόνο για να δει πώς θα παίξει ο ΠΑΟΚ σε αυτόν τον γύρο των προκριματικών του Champions League, για να δει αν θα συνεχίσει στη διοργάνωση ή όχι και να πάρει την οριστική του απόφαση, μιας και το Champions League και η επιστροφή του εκεί ειναι ένα μεγάλο δέλεαρ γι΄αυτόν».

Θυμίζουμε πως ο παίκτης συμφώνησε προφορικά με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, δεν υπάρχει έγγραφη επιβεβαίωση της θετικής απάντησης προκειμένου οι Θεσσαλονικείς να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα, αυτό της καταβολής των 3 εκατ. ευρώ της ρήτρας. Και αυτό γιατί δέχεται πολύ μεγάλη πίεση από τους Ρώσους για να παραμείνει και δική του επιθυμία είναι να αποχωρήσει με φιλικές σχέσεις από την ομάδα που τον μεγάλωσε ποδοσφαιρικά. 

Έχει διαμορφωθεί μία ιδιαίτερη συνθήκη για εκείνον στην ΤΣΣΚΑ, το καταλαβαίνει κανείς από τα δεκάδες δημοσιεύματα του Τύπου για το τι επρόκειτο να κάνει και απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί τόσο από εκείνον όσο και από τον ΠΑΟΚ. 

Διαβάστε ακόμη...