Σέλουκ: «Αν θέλει Ευρώπη ο Τσαλόφ ας πάει στην Ντινάμο Μινσκ – Θα τελείωσει γρήγορα το Champions League για τον ΠΑΟΚ»!

Για την πιθανή μεταγραφή του Φεντόρ Τσαλόφ στον ΠΑΟΚ μίλησε με… ιδιαίτερο τρόπο ο Ρώσος ατζέντης παικτών, Ντμίτρι Σέλουκ, προβλέποντας ότι ο Δικέφαλος θα αποκλειστει γρήγορα από το Champions League και αναφέροντας πως ο 26χρονος φορ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν θα κερδίσει τιποτα με την έλευση του στους πρωταθλητές!
Πηγή: thessports.gr
Σέλουκ: «Αν θέλει Ευρώπη ο Τσαλόφ ας πάει στην Ντινάμο Μινσκ – Θα τελείωσει γρήγορα το Champions League για τον ΠΑΟΚ»!

«Γνωρίζω πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα. Εκεί παίζουν τρεις ομάδες: ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και ΑΕΚ, όλες οι υπόλοιπες είναι κατώτερες. Αν είχε μετακομίσει εκεί στα 21 του, θα είχε πράγατα να αποδείξει στον εαυτό του και στους άλλους, θα ήταν μια καλη επιλογή. Ειναι στα 26 του μέχρι να αποδείξει τον εαυτό του, θα είναι ήδη 28. Είναι γεγονός ότι θα αποδειχθεί λάθος αυτή η μεταγραφή. Σε αυτή την ηλικία, κανείς δεν χρειάζεται τον Τσάλοφ στην Ευρώπη, δεν θα τον πάνε σε κορυφαίους συλλόγους με μεταγραφή. Εκτός κι αν πάει στη Χάβρη, όπως έκανε ο Kουζιάεφ», είπε στην ρωσική ιστοσελίδα Legalbet ο Σέλουκ.

Στην συνέχεια πρόσθεσε τα δικά του επιχειρήματα, δείχνοντας και μια μικρή εμπάθεια, λέγοντας τα εξής: «Η Θεσσαλονίκη δεν συγκρίνεται με τη Μόσχα και από πλευράς χρημάτων στην ΤΣΣΚΑ τον πληρώνουν τουλάχιστον 1.000.000 ευρω. Καταλαβαίνω ότι αν κάποιος παίκτης από την Φάκελ ή τη Χίμκι να πάει στον ΠΑΟΚ, θα ήταν επιτυχία. Δεν έχει νόημα η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, τι θα κερδίσει ο Φεντόρ εκεί;

Αν θέλει και χρειάζεται να παίξει στο Champions League, τότε μπορεί να πάει στη Ντιναμό Μινσκ, παίζει και σε ευρωπαϊκά κύπελλα γενικότερα τα τελευταία χρόνια. Για τον ΠΑΟΚ, παρεμπιπτόντως, το Champions League θα τελειώσει πολύ γρήγορα».

Διαβάστε ακόμη...