Ημέρα Τισουντάλι στον ΠΑΟΚ: Άφιξη και εξετάσεις στο προσκήνιο

Σε ρυθμούς... Ταρίκ Τισουντάλι κινείται ο ΠΑΟΚ, με τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό να αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη σήμερα (26/7), με την μεταγραφή του στον Δικέφαλο να μπαίνει στην τελική ευθεία.
Πηγή: sdna.gr
Ημέρα Τισουντάλι στον ΠΑΟΚ: Άφιξη και εξετάσεις στο προσκήνιο

Ο Ταρίκ Τισουντάλι θα αποτελέσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το πέμπτο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ το φετινό καλοκαίρι, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να αναμένουν την άφιξη του στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στις 16:00.
 
Εν συνεχεία, ο ποδοσφαιριστής θα συνοδευτεί για τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις από το αρμόδιο επιτελείο των «ασπρόμαυρων» και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα υπογράψει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ, διάρκειας 2+1 ετών και ετήσιων απολαβών ύψους 1,4 εκατομμυρίων ευρώ.

Αφού η απόκτηση του αποκτήσει επίσημη μορφή, ο ίδιος θα ενταχθεί στις προπονήσεις του Δικεφάλου και θα τεθεί στην διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος όμως δεν θα μπορεί να τον υπολογίζει για την ρεβάνς με την Μπάνια Λούκα την ερχόμενη Τετάρτη (31/7), καθώς η ευρωπαϊκή λίστα του Δικεφάλου ενόψει αυτών των δύο παιχνιδιών έχει ήδη κατατεθεί. 

Διαβάστε ακόμη...