Εκτός ενδεκάδας ο Τσάλοβ λόγω… ΠΑΟΚ!

Στην πόρτα της εξόδου από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας βρίσκεται ο Φιόντορ Τσάλοβ. Ο Ρώσος επιθετικός μπήκε στην αποστολή για το ματς με τη Νίζνι, αλλά βρίσκεται στον πάγκο λόγω… ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Εκτός ενδεκάδας ο Τσάλοβ λόγω… ΠΑΟΚ!

Το παιχνίδι για την δεύτερη αγωνιστική του ρωσικού πρωταθλήματος έχει ώρα εναρξης στις 15:00 στο Νόβγκοροντ και ο Μάρκο Νίκολιτς, ο Σέρβος προπονητής της ΤΣΣΚΑ, άφησε στον πάγκο τον Τσάλοβ, λόγω της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ, όπως υπογραμμίζουν οι Ρώσοι. 

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος το περασμένο Σάββατο ο Τσάλοβ είχε βρεθεί  στην βασική ενδεκάδα της ΤΣΣΚΑ κόντρα στην Ρόστοφ ενώ σήμερα ακολούθησε κανονικά την αποστολή της ομάδας για τον αγωνα με την Νίζνι, αλλά έμεινε στους αναπληρωματικούς.

Η συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ είναι δεδομένη μετά την επικοινωνία με τον Ιβάν Σαββίδη, με το θέμα να είναι στην τελική ευθεία, καθώς απομένει η αποπληρωμή της ρήτρας.

Μάλιστα, στην Ρωσία εκτιμούν πως πιθανότατα την Δευτέρα θα ταξιδέψει για την Ελλάδα.

Την άποψή του για την επικείμενη μεταγραφή του Φιόντορ Τσάλοβ στον ΠΑΟΚ εξέφρασε και ο πρώην παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Βαλερί Μασαλίτιν, αναφέροντας π πως οι Μοσχοβίτες είχαν υποσχεθεί ότι θα τον αφήσουν να φύγει σε περίπτωση που ερχόταν πρόταση από ευρωπαϊκή ομάδα.

«Ο Τσάλοβ ήθελε να πάει στο εξωτερικό και πρέπει να τον αφήσει να φύγει Ο ΠΑΟΚ είναι η επιλογή του, πρέπει να σεβαστούμε την απόφαση του αν και ειναι ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα», είπε αρχικά ο Μασαλίτιν και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η ΤΣΣΚΑ υποσχέθηκε να τον αφήσει να φύγει και τελικά τον παραχωρεί. Είναι γεγονός ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πιο αδύναμο από το ρωσικό. Το κυριότερο είναι ότι η ΤΣΣΚΑ θα λάβει χρήματα γι’ αυτόν. Ίσως όχι ένα τόσο μεγάλο ποσό, αλλά θα πάρει».

Διαβάστε ακόμη...