«Στέλνει» και Τσάλοβ στον ΠΑΟΚ ο Ρομάνο: «Ενεργοποιείται η ρήτρα, ενδιαφέρθηκε και η Σεβίλλη αλλά...»

Μετά την περίπτωση του Σόλα Σόρταϊρ, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο κάνει αναφορά και στο «φλερτ» μεταξύ ΠΑΟΚ και Φιόντορ Τσάλοβ, επιβεβαιώνοντας πως βρίσκεται μια... ανάσα από το να φορέσει τα «ασπρόμαυρα».
Πηγή: sdna.gr
«Στέλνει» και Τσάλοβ στον ΠΑΟΚ ο Ρομάνο: «Ενεργοποιείται η ρήτρα, ενδιαφέρθηκε και η Σεβίλλη αλλά...»
Photo Credits: @X.com - Fabrizio Romano

Ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος φαίνεται πως έχει καταπιαστεί με τις μεταγραφικές υποθέσεις του Δικεφάλου, καθώς μετά την χθεσινοβραδινή (27/7) αναφορά-αποκάλυψη του για τον Σόρταϊρ, ο ίδιος με νέα του ανάρτηση σήμερα το πρωί, κάνει λόγο και για όσα ισχύουν με την υπόθεση Τσάλοβ.

Πιο συγκεκριμένα, στο tweet του αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ παρουσιάζεται έτοιμος να ενεργοποιήσει την ρήτρα εξαγοράς του Ρώσου επιθετικού από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ανέρχεται στα 3 εκατομμύρια ευρώ, σημειώνοντας μάλιστα πως για τον ποδοσφαιριστή υπήρχε ενδιαφέρον και από την Σεβίλλη.

Ωστόσο, όπως υπογραμμίζει, η ισπανική ομάδα δεν μετουσίωσε το ενδιαφέρον της σε επίσημη κρούση, καθώς δεν εμφανίστηκε διατεθειμένη να φτάσει το ποσό της ρήτρας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στο εν λόγω tweet:

«Ο ΠΑΟΚ είναι προετοιμασμένος να ενεργοποιήσει την ρήτρα εξαγοράς του Φιόντορ Τσάλοβ.

Η Σεβίλλη επίσης ενδιαφέρθηκε για την περίπτωση του, όμως δεν ενεργοποίησαν την ρήτρα και δεν πραγματοποίησαν κάποια επίσημη πρόταση μέχρι στιγμής».

Διαβάστε ακόμη...