Αυτά είναι τα στοιχειά του Σορτάιερ (vid)

Το PAOK24 φέρνει στο πιάτο σας τον 20χρονο μεσοεπιθετικό.
Πηγή: paok24.com
Αυτά είναι τα στοιχειά του Σορτάιερ (vid)

O ΠΑΟΚ κινήθηκε…υπόγεια και κατάφερε να κλείσει τον Σόλα Σορτάιερ, με τον 20χρονο μεσοεπιθετικό να αποκτάται ως ελεύθερος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα επόμενα 4 χρόνια.

Μια κίνηση με φόντο το μέλλον για τον Δικέφαλο του Βορρά, που επενδύει σε ένα από τα ταλέντα που παρήγαγε το αγγλικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έκανε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ηλικία 17 ετών και το παιχνίδι με την Νιουκάστλ στις 21 Φεβρουαρίου.

Παράλληλα, διατηρεί ένα ιδιαίτερο ρεκόρ με τους «Κόκκινους Διάβολους», αφού είναι ο νεότερος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί ποτέ στην Ευρώπη για λογαριασμό της ομάδας, στο παιχνίδι με την Ρεάλ Σοσιεδάδ στις 25 Φεβρουαρίου 2021, σε ηλικία 17 ετών και 23 ημερών.

Ως προς τα στοιχεία του παιχνιδιού του, ο Σορτάιερ διαθέτει ταχύτητα, καλό χειρισμό της μπάλας, γρήγορη περιστροφή ενώ δείχνει να ξέρει πότε πρέπει να γυρίσει με τη μπάλα στα πόδια και πότε να πασάρει στους συμπαίκτες του για πιο άμεσο παιχνίδι. Δημιουργεί ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του και αγωνίζεται εξίσου καλά στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του όπως σας τις παρουσιάζει το PAOK24.

Διαβάστε ακόμη...