«Ο Τσάλοφ συμφώνησε, ο ΠΑΟΚ τον φέρνει στην Ελλάδα»

Όσα είπε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον αέρα του City 106.1.
Πηγή: paok24.com
«Ο Τσάλοφ συμφώνησε, ο ΠΑΟΚ τον φέρνει στην Ελλάδα»

Για την πολύκροτη υπόθεση του Φέντορ Τσάλοφ και το… επόμενο βήμα που ολοκληρώθηκε με επιτυχία μίλησε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον αέρα του ραδιοφωνικού σταθμού City 106.1 και στην καθημερινή (10-12) εκπομπή Ντουέτο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ρώσος απέστειλε και εγγράφως στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ την συμφωνία με την ομάδα και μόλις ολοκληρωθεί το διαδικαστικό κομμάτι της καταβολής της ρήτρας ο επιθετικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα «πετάξει» για Θεσσαλονίκη προκειμένου να ντυθεί στα ασπρόμαυρα.

Αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του City 106,1 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου…

«Με την υπόθεση του Τσάλοφ, οι περισσότεροι κατάλαβαν που οφειλόταν η καθυστέρηση. Παράξενα όλα όσα συνέβησαν με το μπούλινγκ και τις πιέσεις που δεχόταν, αλλά και τη δική του δυσκολία να ανακοινώσει την απόφασή του. Πλέον ωστόσο έγινε το επόμενο βήμα! Και το επόμενο βήμα είχε να κάνει με την οριστική συμφωνία -και εγγράφως- με τον ποδοσφαιριστή, το οποίο ήταν σημαντικό ζήτημα γιατί εάν δεν έχεις συμφωνήσει επίσημα με τον παίκτη δεν μπορείς να καταβάλλεις και τη ρήτρα. Θυμίζουμε ότι δεν έχει λόγο η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, εφόσον ο ΠΑΟΚ καταβάλλει τη ρήτρα και έχει πάρει το ΟΚ από τον παίκτη γίνεται αυτόματα η μεταγραφή. Ο ποδοσφαιριστής καθυστέρησε να υπογράψει τη συμφωνία που είχε κάνει με τον ΠΑΟΚ, η οποία είναι ύψους 1,3 εκατομμυρίων ευρώ και πολύ σημαντικών μπόνους. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι και αυτό το πολύ βασικό ζήτημα τακτοποιήθηκε. Ο Τσάλοφ έχει συμφωνήσει οριστικά με τον ΠΑΟΚ, έχει πάρει οριστικά την απόφαση του και θα είναι παίκτης του Δικεφάλου εφόσον τελειώσει το διαδικαστικό κομμάτι με την καταβολή της ρήτρας. Εκεί πλέον υπάρχουν κάποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες για να δοθεί η ρήτρα και να έρθει στη Θεσσαλονίκη. Δεν απομένει κάτι άλλο, θα είναι ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ! Όλες οι αντιδράσεις και ο ντόρος που δημιουργήθηκε στη Ρωσία με αφορμή την μεταγραφή έχουν κάνει ακόμη μεγαλύτερο το επίτευγμα του Δικεφάλου να ολοκληρώσει επιτυχημένα τη μεταγραφή».

Διαβάστε ακόμη...