To 9 τον περιμένει!

Οι αριθμοί με τους οποίους αγωνίστηκε ο Ρώσος στην έως τώρα καριέρα του και η… προφανής επιλογή!
Πηγή: paok24.com
To 9 τον περιμένει!

Aπό τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ πλήρωσε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας τα 3 εκ. ευρώ της ρήτρας αποδέσμευσης του Φεντόρ Τσάλοφ, ο Δικέφαλος και φυσικά ο Ρώσος επιθετικός μετράνε πλέον αντίστροφα για την επισημοποίηση του “γάμου” τους!

Όπως διαβάσατε και νωρίτερα στο PAOK24, η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ έχουν κινήσει όλα τα απαιτούμενα “γρανάζια” προκειμένου ο Τσάλοφ να βρίσκεται ακόμα και αύριο στη Θεσσαλονίκη και εν συνεχεία όλα να πάρουν τον… δρόμο τους, μέχρι την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για τη σπουδαία μεταγραφή!

Σε ότι αφορά τον αριθμό που θα επιλέξει ο Τσάλοφ για το πίσω μέρος της φανέλας του, αυτός θα είναι ο ίδιος που φορούσε τα τελευταία έξι χρόνια στην ΤΣΣΚΑ, δηλαδή το 9!

Πιο συγκεκριμένα, στις “μικρές” ομάδες της ΤΣΣΚΑ αλλά και όταν ήταν… νέος στην “πρώτη” ομάδα, ο Τσάλοφ φόρεσε κατά σειρά το 20, το 19 και το 63, ενώ από τη σεζόν 2018-19 έως και σήμερα, είναι κάτοχος του πλέον… παραδοσιακού αριθμού για κεντρικό επιθετικό, με μία σύντομη παρένθεση στο δεύτερο μισό της σεζόν 2021-22, κατά τη θητεία του δηλαδή στη Βασιλεία ως δανεικός, που αγωνίστηκε με το νούμερο 99 στην πλάτη από τη στιγμή που το 9 το είχε ο 19χρονος τότε Ιταλός επιθετικός, Σεμπαστιάνο Εσπόζιτο!

Η… ευτυχής συγκυρία για τον Τσάλοφ, είναι πως το νούμερο 9 δεν έχει κάτοχο στον ΠΑΟΚ από την περσινή σεζόν έως και σήμερα, με τον τελευταίο που το φόρεσε – με όχι ιδιαίτερη επιτυχία είναι η αλήθεια – να είναι ο Νέλσον Ολιβέιρα!

Διαβάστε ακόμη...