«Καλή απόφαση του Τσαλόφ ο ΠΑΟΚ»

Τις τελευταίες εβδομάδες τα ρωσικά ΜΜΕ έχουν… κατακλιστεί από δηλώσεις παλαίμαχων της ΤΣΣΚΑ και γενικότερα ανθρώπων του ποδοσφαίρου από τη χώρα, που στην πλειονότητα τους καλούν τον Φέντορ Τσαλόφ να μην αποδεχθεί την πρόταση του ΠΑΟΚ και αντ΄ αυτού να παραμείνει κάτοικος Μόσχας.
Πηγή: forzaonline.gr
«Καλή απόφαση του Τσαλόφ ο ΠΑΟΚ»

Αυτόν τον… κανόνα φαίνεται να «σπάει» ο πρώην παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, και μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής της Λαμίας, Ζόραν Τόσιτς. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός στάθηκε υπέρ της απόφασης του Τσαλόφ να έρθει στην Ελλάδα, γνωρίζοντας άλλωστε τις συνθήκες που επικρατούν στη χώρα.

Αναλυτικότερα όσα επισήμανε αναφορικά με τη μετάβαση του Φέντορ Τσαλόφ στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ:

«Ο Τσαλόφ είναι ένας σημαντικός παίκτης για ΤΣΣΚΑ, ο βασικός της φορ και πολλά εξαρτώνται από αυτόν. Η Ελλάδα από την άλλη έχει ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα, με όμορφα γήπεδα και ομάδες που παίζουν στις διοργανώσεις της UEFA. Θα είναι καλό για τον ίδιο τον Φέντορ να μετακομίσει στον ΠΑΟΚ. Αν μιλάμε για την ΤΣΣΚΑ, προφανώς πρόκειται για απώλεια. Ωστόσο η ομάδα του στρατού ήταν έτοιμη για αυτή την εξέλιξη, για αυτό υπέγραψε άλλους παίκτες. Πλέον ο Μούσαεφ αποδίδει πολύ καλά, σκοράροντας και στο τελευταίο ματς. Προσπαθεί και νομίζω ότι θα καταφέρει να αντικαταστήσει επαρκώς τον Τσαλόφ».

Διαβάστε ακόμη...