Στην Τούμπα ο Τσάλοφ για υπογραφές!

Στις 3 το μεσημέρι βρέθηκε στα γραφεία της Τούμπας ο 26χρονος επιθετικός προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ!
Στην Τούμπα ο Τσάλοφ για υπογραφές!
Photo Credits: @forzaonline.gr

Μετατράπηκε σε γνωστό ποδοσφαιρικό… σήριαλ αλλά το αποτέλεσμα μετρά και ο ΠΑΟΚ «χαμογελά», δεδομένου πως έκλεισε αισίως την ανοιχτή υπόθεση της γραμμής κρούσης με την προσθήκη του Φέντορ Τσαλόφ. Όπως ενημερωθήκατε αναφορικά με το ταξίδι του στην Ελλάδα, ο Ρώσος χαφ έφτασε στη Θεσσαλονίκη οδικώς από την Κωνσταντινούπολη και κατόπιν επισκέφθηκε το Macedonia Palace προκειμένου να παρακολουθήσει μαζί με τους Σόλα Σορετίρε και Τάρικ Τισουντάλι την εκτός έδρας επαναληπτική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα στη Βοσνία.

Πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά της ενσωμάτωσής του στο γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου, όπου έφτασε πριν από λίγα λεπτά ο Φέντορ Τσάλοφ προκειμένου να βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο με τους «ασπρόμαυρους». Από την πρώτη του «επαφή» με την Τούμπα δεν θα μπορούσε να απουσιάσει και μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ που έσπευσε να φωτογραφηθεί με τον Ρώσο φορ.

Διαβάστε ακόμη...