Η ΤΣΣΚΑ ανακοίνωσε την πώληση του Τσάλοβ στον ΠΑΟΚ! (pic)

Επίσημη μορφή πήρε το deal ΠΑΟΚ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον Φιόντορ Τσάλοβ, με τους Ρώσους να ανακοινώνουν μέσω των social media τους την πώληση του 26χρονου επιθετικού στον Δικέφαλο!
Πηγή: sdna.gr
Η ΤΣΣΚΑ ανακοίνωσε την πώληση του Τσάλοβ στον ΠΑΟΚ! (pic)
Photo Credits: @SDNA

Όπως διαβάσατε νωρίτερα από το SDNA, ο Φιόντορ Τσάλοβ βρέθηκε στα γραφεία της Τούμπας για τις τελικές υπογραφές στον νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, μέσω των social media της, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωσε την πώληση του Ρώσου φορ στον Δικέφαλο, αποχαιρετώντας τον Τσάλοβ με το μήνυμα «εις το επανιδείν», και όχι  «αντίο».

Δείτε το post της ΤΣΣΚΑ:

«Aποχωρεί από την ΤΣΣΚΑ Ο Φέντορ Τσαλόφ.

Ο Φέντορ αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της ΤΣΣΚΑ, στις οποίες βρέθηκε από την ηλικία των επτά. Έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα τη σεζόν 2016- 17 και πέτυχε το πρώτο γκολ κόντρα στην Ουράλ, τον Δεκέμβρη του 2016.

Μαζί μας ο Τσαλόφ κατέκτησε το Σούπερ Καπ του 2018, το Κύπελλο Ρωσίας το 2023 και τρεις φορές τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Τη σεζόν 2018-19 ήταν ο πρώτος σκόρερ και καλύτερος παίκτης σε γκολ κι ασίστ (15+7).

Συνολικά με την ΤΣΣΚΑ ο επιθετικός σκόραρε 89 φορές, με 46 ασίστ σε 263 παιχνίδια.

Το 2017 αναδείχθηκε ως ο καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής στη Ρωσίας, ενώ βρέθηκε τρεις φορές στη λίστα με τους 33 κορυφαίους παίκτες του πρωταθλήματος, κατακτώντας δύο φορές το βραβείο (2019, 2023).

Φέντορ, σε ευχαριστούμε για όλα, καλή τύχη αλλά όχι αντίο».

Διαβάστε ακόμη...