«Top επιλογή ο ΠΑΟΚ για τον Τσάλοβ» - Ο ρόλος του Οζντόεφ στη μεταγραφή του Ρώσου!

Πολλά έχουν ειπωθεί και γραφτεί στην Ρωσία για τη μεταγραφή του Φιόντορ Τσάλοβ στον ΠΑΟΚ, ωστόσο, η άποψη ενός ανθρώπου που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο αλλά και το ασπρόμαυρο club λόγω της σχέσης του με τον Ιβάν Σαββίδη έχει μεγαλύτερη αξία.
Πηγή: sdna.gr
«Top επιλογή ο ΠΑΟΚ για τον Τσάλοβ» - Ο ρόλος του Οζντόεφ στη μεταγραφή του Ρώσου!
Photo Credits: @PAOK TV

Πρόκειται για τον Ιγκόρ Κορνέεφ που μίλησε στην τηλεόραση «Match TV» της Ρωσίας. Ένας άνθρωπος που είναι σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Ιβάν Σαββίδη, γνωρίζει από πρώτο χέρι τις βλέψεις του ΠΑΟΚ και το όνομά του είχε συνδεθεί με τους Θεσσαλονικείς πριν τον Όλαφ Ρέμπε. 

Ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Ζενίτ, της Σλάβια Πράγας και της Λοκομοτίβ Μόσχας, με πέρασμα σε άλλο ρόλο και από την Μονακό, μιλώντας για την απόφαση του Φιόντορ Τσάλοβ να μετακομίσει στην Ελλάδα, ανέφερε: 

«Ο ΠΑΟΚ είναι μία top επιλογή γιατί αυτή η ομάδα είναι πρωταθλήτρια στην χώρα της. Είναι ένας σύλλογος που τώρα παλεύει για μία θέση στο Champions League. Υπάρχουν μόνο πλεονεκτήματα σε αυτή την απόφαση».

Στη Ρωσία εκτιμούν πως τα όσα μετέφερε και ο Μαγκομέντ Οζντόεφ έπαιξαν ρόλο στην απόφαση του Τσάλοβ καθώς ο 26χρονος στράικερ επικοινώνησε με τον συμπατριώτη του στον ΠΑΟΚ, θέλοντας να μάθει από πρώτο χέρι για το club, τις συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα, την Θεσσαλονίκη.

Προφανώς ικανοποιήθηκε πλήρως από τα άκουσε από τον χαφ του ΠΑΟΚ και τις εντυπώσεις του από την ασπρόμαυρη εμπειρία που βιώνει, και αποφάσισε, μετά την επικοινωνία και με τον Ιβάν Σαββίδη, να αφήσει την ομάδα της καρδιάς του για το ευρωπαϊκό όνειρο. 

Διαβάστε ακόμη...