Πρώην της Μαν. Γιουνάιτεντ… αποθεώνει τον Τσάλοφ

«Έκανε τη σωστή κίνηση με τον ΠΑΟΚ» ανέφερε στη Ρωσία.
Πηγή: paok24.com
Πρώην της Μαν. Γιουνάιτεντ… αποθεώνει τον Τσάλοφ
Photo Credits: @chal_f9 Instagram

Ο βετεράνος διεθνής Ρώσος ποδοσφαιριστής, Αντρέι Καντσέλσκις, πήρε θέση για το θέμα που απασχολεί όλη την ποδοσφαιρική Ρωσία! Τη μεταγραφή του Φέντορ Τσάλοφ από τη ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στον ΠΑΟΚ.

Με δηλώσεις του, ο 55χρονος (ο οποίος έπαιξε από το 1991 ως το 1995 στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι έκανε πολύ καλή καριέρα εκτός Ρωσίας), αποθέωσε τον Τσάλοφ για την επιλογή του. «Ο Τσάλοφ έκανε το σωστό μετακομίζοντας στον ΠΑΟΚ. Καταλαβαίνετε ότι οι ελληνικές ομάδες συμμετέχουν στα ευρωπαϊκά κύπελλα, οπότε αυτό θα μπορούσε να γίνει εφαλτήριο για τον ίδιο σε μια άλλη ομάδα σε ένα ισχυρότερο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Και όσοι επικρίνουν την επιλογή του Φεντόρ, ξέρουν καν τι είναι το ποδόσφαιρο; Η ποδοσφαιρική καριέρα, διαρκεί το πολύ 15 χρόνια, αν είσαι τυχερός. Οι ρωσικές ομάδες δε θα παίξουν πουθενά για άλλα 10 χρόνια. Αφήστε τον να παίξει στην Ευρώπη, αφήστε τον να παρακολουθήσει, να απολαύσει τη ζωή, Θεού θέλοντος, θα παίξει στο Champions League ή στην Ευρώπη.

Και οι επικριτές είναι όλοι τόσο έξυπνοι, δεν καταλαβαίνουν ότι η ζωή ενός ποδοσφαιριστή είναι σύντομη, μόνο οι ηλίθιοι μπορούν να τον επικρίνουν. Μήπως ήθελαν να πάει κατευθείαν στη Μάντσεστερ Σίτι;

Λίγη προσοχή δίνεται τώρα στους Ρώσους, αν φύγουν, είμαι υπέρ. Ίσως ο Τσάλοφ να αποδείξει πραγματικά την αξία του και να πάει κάπου, και όλοι θα χαρούν, όπως έκαναν στην περίπτωση του Μιράντσουκ, του Γκολόβιν και του Σαφόνοφ.

Μήπως θα έπρεπε ο Τσάλοφ να μείνει στην ΤΣΣΚΑ και να βράζει σε αυτό το βάλτο; Παρεμπιπτόντως, ο ΠΑΟΚ είχε προπονητή τον καλύτερο σκόρερ της ΕΣΣΔ, Όλεγκ Μπλόχιν, ο Τετράντζε έπαιζε εκεί, ο Προτάσοφ ήταν επίσης στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό. Ο Τσάλοφ είναι πολύ καλό παιδί και θα τον υποστηρίξω. Καλή του τύχη!» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Καντσέλσκις.

Διαβάστε ακόμη...