Τελικές επαφές για τον Μεϊτέ και στο βάθος... Ντανίλο

Ο Σουαλιό Μεϊτέ είναι ξεκάθαρα η πρώτη επιλογή του ΠΑΟΚ για τα χαφ, με τους Θεσσαλονικείς να στρέφονται στην Μπενφίκα για την ενεργοποίηση της συμφωνίας με τον 28χρονο Γάλλο. Στη λίστα των ασπρόμαυρων ο Ντανίλο, ως εναλλακτική.
Πηγή: sdna.gr
Τελικές επαφές για τον Μεϊτέ και στο βάθος... Ντανίλο

Πριν από τρεις ημέρες, το όνομα του Σουαλιό Μεϊτέ επέστρεψε δυναμικά στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ, με την πλευρά του Γάλλου χαφ να ρίχνει γέφυρες. Με την επαναπροσέγγιση αυτή, έδειξε διάθεση να συζητήσει πάνω στους όρους συνεργασίας που πρότεινε η ασπρόμαυρη ΠΑΕ, αυξάνοντας τις πιθανότητες παραμονής του στην Τούμπα.

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, η στάση του όλο το προηγούμενο διάστημα είχε προκαλέσει μεγάλο εκνευρισμό εντός του Δικεφάλου και αρκετοί ήτανε εκείνοι που έμοιαζαν αρνητικοί στο να γίνει δεκτό το «άνοιγμα» που επιχειρούσε η πλευρά του Μεϊτέ.

Κομβικό ρόλο στην υπόθεση έπαιξε σαφώς η επιμονή του Ραζβάν Λουτσέσκου και η σφοδρή επιθυμία του να επιστρέψει ο Γάλλος στο δυναμικό του Δικεφάλου καθώς θεωρεί πώς γνωρίζοντας την ομάδα από πέρυσι μπορεί να κολλήσει άμεσα στο αγωνιστικό πλάνο της.

Και επειδή το αγωνιστικό συμφέρον της ομάδας είναι πάνω απ΄όλα και από τη στιγμή που ο Μεϊτέ είναι ξεκάθαρα επιλογή του προπονητή, αποφασίστηκε να ανοίξουν εκ νέου το φάκελο του ποδοσφαιριστή. Μόνο που αυτήν την φορά, δεδομένα ο ΠΑΟΚ έχει το πάνω χέρι και οι τελικές συζητήσεις θα γίνουν με όρους που θα ορίσει το club.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και σήμερα, οι Θεσσαλονικείς θα έρθουν σε επικοινωνία με την Μπενφίκα για να ενεργοποιήσουν την συμφωνία για την απόκτηση του Μεϊτέ για την αγορά των δικαιωμάτων του και κατόπιν να δρομολογήσουν τις εξελίξεις.

Στο... βάθος Ντανίλο

Μία από τις περιπτώσεις που δούλευαν οι πρωταθλητές Ελλάδος το προηγούμενο διάστημα, ως εναλλακτική του Γάλλου, ήταν αυτό του 28χρονου χαφ της Μποταφόγκο, Ντανίλο Μπαρμπόσα. Περίπτωση που παραμένει στον... πάγο, ειδικά τώρα που δρομολογούνται εξελίξεις με τον Μεϊτέ.

Διαβάστε ακόμη...