Ο ΠΑΟΚ ψάχνεται με τον Σλοβένο στόπερ Ντρκούσιτς!

Το όνομα του Σλοβένου αμυντικού, Βάνια Ντρκούσιτς, επαναφέρει ο Ρώσος δημοσιογράφος, Ιβάν Καρπόφ, στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως ο Δικέφαλος βρίσκεται σε συζητήσεις με την Σότσι και είναι έτοιμος να καταθέσει πρόταση 2.500.000 ευρώ συν μπόνους για την απόκτησή του!
Πηγή: sdna.gr
Ο ΠΑΟΚ ψάχνεται με τον Σλοβένο στόπερ Ντρκούσιτς!

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, με αφορμή την κινητικότητα που υπάρχει για τον Εκόνγκ από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, μία από τις περιπτώσεις που δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ έχει κάνει την σχετική προεργασία στα στόπερ είναι αυτή του Βάνια Ντρκούσιτς.

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός που τα πήγε εξαιρετικά με την Σλοβενία στο EURO βρίσκεται στην λίστα του ΠΑΟΚ σε περίπτωση αποχώρησης κάποιου κεντρικού αμυντικού, με τον Καρπόφ να προχωράει περαιτέρω την υπόθεση.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, ο ΠΑΟΚ διερευνά την περίπτωσή του και είναι έτοιμος να πληρώσει 2.5 εκατ. ευρώ συν μπόνους, ωστόσο, η Σότσι αξιώνει πολλά παραπάνω. 

«Ο ΠΑΟΚ διερευνά το ενδεχόμενο μεταγραφής του Ντρκούσιτς. Δεν υπάρχει ακόμη επίσημη πρόταση, αλλά οι δύο πλευρές ήρθαν σε επαφή για το κόστος του 24χρονου στόπερ.Οι Έλληνες είναι έτοιμοι να πληρώσουν 2,5 εκατομμύρια ευρώ + μπόνους για τον Βάνια, οι 'λεοπαρδάλεις' θέλουν 4-5 εκατομμύρια και εκτιμούν πως μόλις ζωντανέψει η ευρωπαϊκή αγορά, θα βρουν τα χρήματα που ψάχνουν. 

Η ομάδα του Ιβάν Σαββίδη αναζητά επιλογές για να ενισχύσει την άμυνά της σε περίπτωση αποχώρησης του Κουλιεράκη. Γενικά έχει αντικαταστάτη στο πρόσωπο του Μιχαηλίδη και του Εκόνγκ, ενώ υπάρχουν και νεαρά παιδιά από την ακαδημία, που είναι μια από τις καλύτερες στην Νότια Ευρώπη. Είναι διαφορετικό να έχεις έναν έτοιμο κεντρικό αμυντικό που έδειξε καλά στοιχεία στο Euro και θα ενίσχυε το σύνολο του Λουτσέσκου. Για να δούμε αν θα εμφανιστεί κι άλλος παίκτης της ρωσικής λίγκας για τον ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...