Η μεγάλη επιστροφή που έψαχνε

Το ευρωπαϊκό… κοντέρ θα αρχίσει να «γράφει» ξανά για τον Τσάλοφ.
Πηγή: paok24.com
Η μεγάλη επιστροφή που έψαχνε

Μετά από μια αναμονή 2,5 χρόνων ο Φέντορ Τσάλοφ θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί ξανά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, αυτή τη φορά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο Ρώσος επιθετικός των πρωταθλητών Ελλάδας βρίσκεται κανονικά στη λίστα των «ασπρόμαυρων» για τα δύο παιχνίδια με τη Μάλμε για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Σε περίπτωση που ο Ράζβαν Λουτσέσκου τον χρησιμοποιήσει, το ευρωπαϊκό… κοντέρ για τον Τσάλοφ θα αρχίσει να «γράφει» ξανά μετά από 29 μήνες!

Η τελευταία φορά που ο νέος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ είχε αγωνιστεί στην Ευρώπη ήταν τον Μάρτιο του 2022 όταν με τη φανέλα της Βασιλείας έπαιξε κόντρα στη Μαρσέιγ για τους 16 του Conference League.

Εν συνεχεία επέστρεψε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όμως οι ρωσικές ομάδες έμειναν εκτός Ευρώπης εξαιτίας του πολέμου με την Ουκρανία.

Ο Τσάλοφ, μπορεί να έχει δημιουργήσει μια ξεχωριστή σχέση ζωής με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όμως ήθελε πολύ να αγωνιστεί ξανά στην Ευρώπη και ο ΠΑΟΚ του έδινε αυτό το ισχυρό κίνητρο.

Συνολικά ο 26χρονος Ρώσος έχει αγωνιστεί σε 43 παιχνίδια ευρωπαϊκών διοργανώσεων (μαζί και το UEFA Youth League) έχοντας πετύχει 10 γκολ και μοιράζοντας 5 ασίστ.

Διαβάστε ακόμη...