"Ο ΠΑΟΚ προχωρά για τον Βάνια Ντρκούσιτς"

Πληροφορίες λένε πως ο Δικέφαλος τα έχει βρει σε όλα με τον Βάνια Ντρκούσιτς, αλλά πρέπει να φτάσει σε συμφωνία και με τη Σότσι για να τον φέρει στη Θεσσαλονίκη.
Πηγή: sport24.gr
"Ο ΠΑΟΚ προχωρά για τον Βάνια Ντρκούσιτς"

Ο ΠΑΟΚ κινείται έντονα στην περίπτωση του Βάνια Ντρκούσιτς, του Σλοβένου κεντρικού αμυντικού της Σότσι. Ο Δικέφαλος όχι μόνο έχει προχωρημένες επαφές με τον διεθνή στόπερ, αλλά στην πραγματικότητα τα έχει βρει σε όλα μαζί του.

Το θέμα για την απόκτηση του έχει πλέον να κάνει μόνο με την ομάδα του, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Οι Ρώσοι ζητούν από τον ΠΑΟΚ 3.5 εκατομμύρια ευρώ για να ανάψουν το πράσινο φορ για την παραχώρηση του, έχοντας φροντίσει να ορίσουν ρήτρα για την εξαγορά των δικαιωμάτων του στα 4.5 εκατομμύρια.

Σε περίπτωση που οι πρωταθλητές τα βρουν με τη Σότσι τότε ο παίκτης θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να προβάρει τα ασπρόμαυρα. Την περίπτωση του μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες τη χειρίζεται πλέον ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης.

Η υπόθεση του Ντρκούσιτς πάντως είναι άμεσα συνδεδεμένη με αυτή του Ουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Διαβάστε ακόμη...