Προχωράει για Ντρκούσιτς ο ΠΑΟΚ

Όπως διαβάσατε νωρίτερα αναμένονται άμεσα εξελίξεις στο θέμα της παραχώρησης του Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ. Ενδεικτικό πως η Αλ Κολούντ ενδιαφέρεται για τον Νιγηριανό κεντρικό αμυντικό και έχει ήδη καταθέσει πρόταση προκειμένου να αποσπάσει την υπογραφή του.
Πηγή: forzaonline.gr
Προχωράει για Ντρκούσιτς ο ΠΑΟΚ

Γεγονός που επισημάνθηκε και από τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο σε πρόσφατη τοποθέτησή του, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως «ο 30χρονος Νιγηριανός αμυντικός είναι έτοιμος να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία».

Αυτό που επί του παρόντος προκύπτει από τους «ασπρόμαυρους» είναι πως επιθυμούν να διατηρήσουν στο έμψυχο δυναμικό τους τον Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ μέχρι και την επαναληπτική αναμέτρηση με τη Μάλμε για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League στην Τούμπα (13.08) και στη συνέχεια να τον αποχωριστούν. Δεδομένα η προσοχή του στρέφεται στον Βάνια Ντρκούσιτς από τη Σότσι ως αντί-Έκονγκ, συνιστώντας επί της ουσίας τον πρώτο στόχο που αναμένεται να κινηθούν προκειμένου να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους.

Μπορεί στη λίστα να υπάρχει ακόμα ένας κεντρικός αμυντικός, αλλά για την ώρα ο νούμερο 1 στόχος είναι ο Βάνια Ντρκούσιτς.

Διαβάστε ακόμη...