«Παίκτης με συναρπαστική προοπτική»

Τι είχε πει ο βοηθός προπονητή της Τζίλιγχαμ για τον Χόρχε Καμπέσας που έρχεται για τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
«Παίκτης με συναρπαστική προοπτική»

Παίκτης του ΠΑΟΚ για τον επόμενο έναν χρόνο θα είναι ο 20χρονος επιθετικός Χόρχε Καμπέσας Ουρτάδο, με το νεαρό ποδοσφαιριστή να έρχεται στη Θεσσαλονίκη μετά τη συμφωνία του Δικεφάλου με τη Γουότφορντ για το δανεισμό του παίκτη, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να έχουν δικαίωμα να τον αγοράσουν εφόσον μείνουν ικανοποιημένοι από την παρουσία του.

Ο Κολομβιανός παίκτης την προηγούμενη σεζόν αρχικά έπαιξε ως δανεικός στις ΗΠΑ για τους New York Red Bulls και στη συνέχεια επέστρεψε στην Αγγλία με την Γουότφορντ να τον παραχωρεί ως το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς στην Τζίλιγχαμ.

Μπορεί εκεί ο 20χρονος να μέτρησε μόλις τρεις συμμετοχές, ωστόσο η παρουσία του στην ομάδα μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε.

Χαρακτηριστικές είναι άλλωστε και οι δηλώσεις που είχε κάνει για εκείνον, ο βοηθός προπονητή της Τζίλιγχαμ, Ρόμπι Στόκντεϊλ.

«Είναι απρόβλεπτος. Αυτή τη λέξη θα χρησιμοποιούσα για τον περιγράψω ακριβώς. Είναι εξαιρετικός στην προπόνηση και πολύ ενθουσιώδης.

Προφανώς υπάρχει ένα γλωσσικό ζήτημα, ωστόσο έχουμε πει στους παίκτες μας να φανταστούν πώς θα ήταν εάν ξαφνικά τους “πετούσαμε” να προπονηθούν σε μία ομάδα της Κολομβίας.

Είμαστε αρκετά έμπειροι για να ξέρουμε τι είδους παίκτη πήραμε. Είναι συναρπαστικός, τα παιδιά στην ομάδα τον αγαπούν, έγινε αμέσως ο αγαπημένος των οπαδών, αλλά σίγουρα δεν μπορούμε να βάλουμε έξτρα πίεση πάνω του.

Είναι προφανώς ένας παίκτης με συναρπαστική προοπτική».

Διαβάστε ακόμη...