Αυτός είναι ο Ζιγκό (vids)

Τα δεδομένα για τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό της Μαρσέιγ και τους πρωταθλητές Ελλάδας και στιγμιότυπα της καριέρας του.
Πηγή: paok24.com
Αυτός είναι ο Ζιγκό (vids)

Στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ έρχεται η υπόθεση του 30χρονου κεντρικού αμυντικού της Μαρσέιγ, Σαμουέλ Ζιγκό.

Ο Δικέφαλος, με δεδομένη την αποχώρηση του Έκονγκ, θα κινηθεί για την ενίσχυση του στη θέση των στόπερ και ο Γάλλος ποδοσφαιριστής είναι μια από τις περιπτώσεις που βρίσκονται στην λίστα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Το συμβόλαιο του Ζιγκό με την Μαρσέιγ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025, ωστόσο η γαλλική ομάδα θέλει να παραχωρήσει από τώρα τον παίκτη.

Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ο 30χρονος ποδοσφαιριστής προπονείται μόνος του.

Η περίπτωση του Ζιγκό είναι υπαρκτή για τον ΠΑΟΚ, και αν και θεωρείται δύσκολη, γίνεται προσπάθεια από πλευράς των ανθρώπων του Δικεφάλου του Βορρά.

Να σημειωθεί ότι ο Γάλλος δεξιοπόδαρος στόπερ ύψους 1,87μ. έχει μεγάλο συμβόλαιο με τη Μαρσέιγ, αξίας 2 εκατ. ευρώ περίπου.

Ο Ζιγκό αγωνίζεται την τελευταία διετία με τη φανέλα της Μαρσέιγ έχοντας 66 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις πετυχαίνοντας 5 γκολ και έχοντας 2 ασίστ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας με τη φανέλα της Αρλ Αβινιόν.

Εν συνεχεία μεταπήδησε στο Βέλγιο εκεί όπου αρχικά έπαιξε με την Κορτράικ (53 συμμετοχές), πριν πάρει μεταγραφή στη Γάνδη εκεί όπου έπαιξε 64 παιχνίδια.

Στη συνέχεια πήγε στην Ρωσία για να φορέσει τη φανέλα της Σπαρτάκ Μόσχας σε 110 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Διαβάστε ακόμη...