Ο ΠΑΟΚ ψάχνει το colpo grosso με τον περιζήτητο Σαμουέλ Ζιγκό

Ο Σαμουέλ Ζιγκό αρέσει ιδιαιτέρως στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που ψάχνουν το colpo grosso με τον Γάλλο αμυντικό που βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την Μαρσέιγ, γεγονός που έχει ενεργοποιήσει πολλούς μνηστήρες!
Πηγή: sdna.gr
Ο ΠΑΟΚ ψάχνει το colpo grosso με τον περιζήτητο Σαμουέλ Ζιγκό

Δεδομένη θα είναι η ενίσχυση του ΠΑΟΚ στο κέντρο της άμυνας, με τους πρωταθλητές Ελλάδος να στοχεύουν σε μια εξαιρετική περίπτωση. Αυτή του 30χρονου Γάλλου αμυντικού της Μαρσέιγ, Σαμουέλ Ζιγκό. Ο ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται από τους Μασσαλούς και προπονείται με την β´ ομάδα μέχρι να βρεθεί ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του.

Πράγμα που δεν φαντάζει δύσκολο για τον Ζιγκό καθώς επίδοξοι μνηστήρες έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους, με τον Τύπο της Γαλλίας να σημειώνει χαρακτηριστικά πως: «κατακλύζεται από προτάσεις».

Μεταξύ άλλων τονίζουν πως: «Ο Γάλλος αμυντικός δεν βρίσκεται στα πλάνα του νέου προπονητή, Ρομπέρτο ​​Ντε Ζέρμπι και θα πρέπει να βρει νέο προορισμό για να συνεχίσει την καριέρα του.

Η Provence ανέφερε ότι η Τραμπζονσπόρ τον έχει βάλει στο στόχαστρό της και έστειλε μια αρχική προσφορά 3,5 εκατομμυρίων ευρώ με επιπλέον μπόνους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ στην Μαρσέιγ. Οι δύο ομάδες -μάλιστα- φέρεται να κατέληξαν σε συμφωνία για την παραχώρηση του Ζιγκό, αλλά εκείνος αρνήθηκε την πρόταση της τουρκικής ομάδας.

Την περασμένη εβδομάδα, η L'Equipe αποκάλυψε ότι ο Ζιγκό είναι υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Γάλλο αμυντικό Λένι Γιορό που εντάχθηκε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενώ υπάρχει κι άλλη ομάδα στα χνάρια του».

Όπως καταλαβαίνει κανείς, η περίπτωση Ζιγκό είναι εξαιρετική μεν, αλλά πολύ δύσκολη δε και απαιτεί λεπτούς χειρισμούς από πλευράς ΠΑΟΚ καθώς δεδομένα θα μπουν στον χορό πολλές ομάδες…

Διαβάστε ακόμη...