Το ενδιαφέρον για Ζιγκό και η περίπτωση του Μπακαγιοκό

Ο ΠΑΟΚ έχει βάλει στο μάτι τον Σαμουέλ Ζιγκό της Μαρσέιγ, για να καλύψει το επικείμενο κενό στο κέντρο της άμυνας. Το ασπρόμαυρο ενδιαφέρον για τον Τιεμουέ Μπακαγιοκό και η Λοριάν.
Πηγή: sport24.gr
Το ενδιαφέρον για Ζιγκό και η περίπτωση του Μπακαγιοκό

Εν μέσω της προετοιμασίας για τον δεύτερο αγώνα με τη Μάλμε, στον ΠΑΟΚ συνεχίζουν να δουλεύουν εντατικά στο μεταγραφικό κομμάτι για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας -εκεί όπου έχουν εντοπιστεί οι μεγαλύτερες ανάγκες.

Κάπως έτσι προέκυψε η περίπτωση του Σαμουέλ Ζιγκό, ο οποίος βρίσκεται στην transfer list της Μαρσέιγ. Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός είναι με το ένα πόδι μακριά από τη Μασαλία, γεγονός που επιχειρεί να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ, εφόσον φυσικά δεν ολοκληρωθεί θετικά η περίπτωση του Βάνια Ντρκούσιτς.

Αμφότεροι είναι αυτοί που έχει ξεχωρίσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τη θέση του Γουίλιαμ Τροστ - Εκόνγκ, ο οποίος στο άμεσο μέλλον θα αναχωρήσει με προορισμό τη Σαουδική Αραβία.

Παρεμπιπτόντως, το θέμα του διεθνούς κεντρικού αμυντικού της Σότσι το (δια)χειρίζεται επί προσωπικού ο Ιβάν Σαββίδης. Εξ ου το γεγονός πως δεν διαρρέει το παραμικρό ως τώρα για την εξέλιξη της δικής του υπόθεσης.

Από εκεί και πέρα, είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Τιεμουέ Μπακαγιοκό, ο οποίος ανήκει στη Λοριάν. Ο υποβιβασμός της γαλλικής ομάδας στη Ligue 2 βέβαια καθιστά πολύ πιο απλή την υπόθεσή του, αφού μοιάζει σαφές και δεδομένο πως αμφότερες οι πλευρές επιθυμούν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους τη νέα σεζόν. Η Λοριάν γιατί δεν μπορεί να αντέξει (sic) τον μισθό του έμπειρου αμυντικού μέσου, ενώ ο Τιεμουέ Μπακαγιοκό γιατί οι φιλοδοξίες του δεν μπορούν να περιοριστούν στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Γαλλίας.

Διαβάστε ακόμη...