Ουρτάδο ο… τρίτος

Όπως ενημερωθήκατε μέσα από το FORZAonline αναφορικά με το νέο μεταγραφικό όνομα που εισήλθε στην ειδησεογραφία των «ασπρόμαυρων», διαπραγματεύσεις γίνονται με γνώμονα την απόκτηση του Χόρχε Καμπέσας Ουρτάδο από τη Γουότφορντ.
Πηγή: forzaonline.gr
Ουρτάδο ο… τρίτος

Επί της ουσίας, ο Κολομβιανός φορ προορίζεται για τον ΠΑΟΚ Β με το deal να αφορά δανεισμό ενός έτους ενώ συνάμα αναμένεται να υπάρξει και ρήτρα απόκτησης του 20χρονου ποδοσφαιριστή το επόμενο καλοκαίρι.

«Ο Χόρχε Καμπέσας Ουρτάδο (20) είναι πολύ κοντά στο να γίνει νέος παίκτης του ΠΑΟΚ. Ο επιθετικός θα ήταν δανεικός από τη Γουότφορντ. Το deal που θα διαρκέσει μέχρι τον Ιούνιο του 2025 θα περιλαμβάνει οψιόν αγοράς», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο Πίπε Σιέρα (σ.σ δημοσιογράφος και συμπατριώτης του νεαρού επιθετικού) που ασχολήθηκε με την περίπτωσή του κάνοντας λόγο για μετακίνησή του στη Θεσσαλονίκη υπό καθεστώς δανεισμού.

Στα αξιοσημείωτα μάλιστα πως η έλευση του Χόρχε Καμπέσας Ουρτάδο πρόκειται να διευρύνει τους Κολομβιανούς ποδοσφαιριστές που έχει αποκτήσει συνολικά ο ΠΑΟΚ δεδομένου ότι συνιστά τον τρίτο από την εν λόγω χώρα μετά τους Αντόλφο Βαλένσια και Ντιέγκο Χινκάπιε. Υπενθυμίζεται ότι τα προηγούμενα χρόνια το επικείμενο μεταγραφικό «χτύπημα» του Δικεφάλου δόθηκε δανεικός από τη Γουότφορντ στις Ιντεπεντιέντε Μεδεγίν (Κολομβία), New York Red Bulls (Αμερική) και Τζίλιγχαμ (Αγγλία). Την περσινή σεζόν κατέγραψε μόλις τέσσερις συμμετοχές σε League 2 και FA Cup στην Αγγλία, με τη χρηματιστηριακή του αξία να μένει στάσιμη στις 700 χιλιάδες ευρώ το τελευταίο έτος.

Διαβάστε ακόμη...