Ξεκάθαρη προτεραιότητα ο Ζιγκό – Τι ακριβώς συμβαίνει

Στα πιτς η υπόθεση Ντρκούσιτς μέχρι να ξεκαθαρίσει του Γάλλου.
Πηγή: paok24.com
Ξεκάθαρη προτεραιότητα ο Ζιγκό – Τι ακριβώς συμβαίνει

Στον ΠΑΟΚ καίγονται για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού μετά την πώληση του Τροστ Έκονγκ, αφού για ακόμη μία φορά μέσα στο 2024, μοναδική λύση για τη θέση του δεξιού στόπερ είναι ο Τόμας Κεντζιόρα.

Οι Ράζβαν Λουτσέσκου και Χρήστος Καρυπίδης, συμφωνούν πως πρέπει άμεσα να αποκτηθεί παίκτης αφού εκτός όλων των άλλων, σε μία εβδομάδα ξεκινά και το πρωτάθλημα. Άρα η ομάδα θα μπει από νωρίς στη διαδικασία των τριών αγώνων ανά εβδομάδα και δεν μπορεί να ποντάρει μόνο στον Πολωνό και να φοβάται στο ενδεχόμενο να συμβεί κάτι κακό.

Η Μαρία Γκοντζάρεβα με το που άκουσε τις ανησυχίες των δύο, κινήθηκε άμεσα κάνοντας πρόταση και μάλιστα μεγάλη στον Σαμουέλ Ζιγκό, η οποία μάλιστα πλησιάζει το ποσό που αμείβεται στην Μαρσέιγ.

Το θέμα είναι πως στη περίπτωση του Γάλλου, δεν έχει ξεκαθαρίσει το τι θέλει η Μαρσέιγ. Η οποία ναι μεν τον έχει να προπονείται μόνος του, αλλά δεν γνωρίζει κανένας αν θα τον αφήσει ελεύθερο ή θα έχει κάποιες απαιτήσεις.

Στο κομμάτι αυτό, αναμένεται να λειτουργήσει η πλευρά του παίκτη η οποία θα κληθεί να βρει την καλύτερη δυνατή λύση. Η πλευρά Ζιγκό γνωρίζει πως θα εισπράξει πολύ μεγαλύτερο ποσό αν υπογράψει στον ΠΑΟΚ ως ελεύθερος και για αυτόν τον λόγο υπάρχει η ελπίδα στην Μικράς Ασίας πως θα βρεθεί λύση.

Όσον αφορά στην υπόθεση Ντρκούσιτς, ο ΠΑΟΚ την έχει παγώσει και δεν είναι σίγουρο το αν θα επανέλθει άμεσα ή όχι. Σίγουρα θα επανέλθει εφόσον ολοκληρωθεί η πώληση Κουλιεράκη και εφόσον δεν έχει δοθεί κάπου αλλού από τη Σότσι.

Διαβάστε ακόμη...