Footmercato: «Ο Ζιγκό ίσως προτιμήσει την Σαουδική Αραβία»

Δημοσίευμα στη Γαλλία για τον αμυντικό που θέλει ο ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Footmercato: «Ο Ζιγκό ίσως προτιμήσει την Σαουδική Αραβία»

Η υπόθεση του Σαμουέλ Ζιγκό παραμένει ανοικτό για τον ΠΑΟΚ, τουλάχιστον προς το παρόν, με τους Γάλλους να συνεχίζουν να ασχολούνται με το μέλλον του 30χρονου στόπερ, από τη στιγμή που αναμένεται να αποχωρήσει από τη Μαρσέιγ.

Πριν τρεις ημέρες, διαψεύστηκε η πληροφορία της «Equipe» περί αρνητικής απάντησης του ποδοσφαιριστή στην πρόταση του «Δικέφαλου του Βορρά», με το «Footmercato» σε δημοσίευμα του, να δίνει μία νέα διάσταση για τον Ζιγκό.

«Ο Ζιγκό δεν είναι στα πλάνα του Ρομπέρτο Ντε Ζέρμπι, επομένως θα πρέπει να πωληθεί μέχρι το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου. Αν και προς το παρόν, υπάρχουν λίγες φήμες για τους συλλόγους που ενδιαφέρονται, ο ίδιος ο Ζιγκό, θα είχε μια προτίμηση για το υπόλοιπο της καριέρας του.

Ο Γάλλος αμυντικός θα προτιμούσε μια μετακόμιση για τη Μέση Ανατολή, με στόχο να βρεθεί στο πρωτάθλημα Saudi Pro League . Στα 30 του χρόνια, πιθανότατα ονειρεύεται ένα τελευταίο οικονομικά ελκυστικό συμβόλαιο. Μένει να δούμε αν αυτό θα του προσφερθεί μέχρι τις 30 Αυγούστου» σημειώνει ο συντάκτης.

Διαβάστε ακόμη...