Η μεταγραφή Ουρτάδο έφτασε μέχρι την Κίνα

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα αναφορικά με την επισημοποίηση της μετακίνησής του στον ΠΑΟΚ, ολοκληρώθηκε η απόκτηση του Χόρχε Καμπέσας Ουρτάδο από τη Γουότφορντ.
Πηγή: forzaonline.gr
Η μεταγραφή Ουρτάδο έφτασε μέχρι την Κίνα

Επί της ουσίας, ο Κολομβιανός φορ προορίζεται για τον ΠΑΟΚ Β με το deal να αφορά δανεισμό ενός έτους ενώ συνάμα αναμένεται να υπάρξει και ρήτρα απόκτησης του 20χρονου ποδοσφαιριστή το επόμενο καλοκαίρι.

Λαμβάνοντας υπόψιν την ανακοίνωση της προσωρινής αποχώρησής του από το αγγλικό κλαμπ προκειμένου να ενταχθεί στους «ασπρόμαυρους», ΜΜΕ της Κίνας ασχολήθηκαν με την περίπτωση του νεαρού ποδοσφαιριστή αναφέροντας σε πρόσφατες αναφορές τους τη συμφωνία που επήλθε με τον ΠΑΟΚ. «Ο νεαρός φορ εντάχθηκε στον ΠΑΟΚ και η μετακίνησή του ανακοινώθηκε τη σημερινή μέρα από τη Γουότφορντ» τονίζουν στην Ασία.

Στα αξιοσημείωτα μάλιστα πως η έλευση του Χόρχε Καμπέσας Ουρτάδο πρόκειται να διευρύνει τους Κολομβιανούς ποδοσφαιριστές που έχει αποκτήσει συνολικά ο ΠΑΟΚ δεδομένου ότι συνιστά τον τρίτο από την εν λόγω χώρα μετά τους Αντόλφο Βαλένσια και Ντιέγκο Χινκάπιε. Υπενθυμίζεται ότι τα προηγούμενα χρόνια το επικείμενο μεταγραφικό «χτύπημα» του Δικεφάλου δόθηκε δανεικός από τη Γουότφορντ στις Ιντεπεντιέντε Μεδεγίν (Κολομβία), New York Red Bulls (Αμερική) και Τζίλιγχαμ (Αγγλία). Την περσινή σεζόν κατέγραψε μόλις τέσσερις συμμετοχές σε League 2 και FA Cup στην Αγγλία, με τη χρηματιστηριακή του αξία να μένει στάσιμη στις 700 χιλιάδες ευρώ το τελευταίο έτος.

Διαβάστε ακόμη...