Ντανίιλ Τσάλοφ: «Όλα είναι στο χέρι του Φιόντορ, θα είναι πιο εύκολο να δείξει τον εαυτό του στο Europa League»

Ο αδελφός του Φιόντορ Τσάλοβ, Ντανίιλ, μίλησε σε ρωσικά ΜΜΕ για το ντεμπούτο του 26χρονου με την φανέλα του ΠΑΟΚ και την απογόητευση που εισέπραξε από τον αποκλεισμό στα προκριματικά του Champions League από την Μάλμε.
Πηγή: sdna.gr
Ντανίιλ Τσάλοφ: «Όλα είναι στο χέρι του Φιόντορ, θα είναι πιο εύκολο να δείξει τον εαυτό του στο Europa League»
Photo Credits: @paokfc website

Ο Ντανίιλ αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα για τον αδελφό του και για τον ΠΑΟΚ, λέγοντας πως ο «υποβιβασμός» της ομάδας στο Europa League δεν θα πρέπει να πτοεί τον Δικέφαλο (και τον ίδιο τον Τσάλοβ), έχοντας την ευκαιρία να δείξει σε μια άλλη ευρωπαϊκή διοργάνωση τις δυνατότητες του. 

«Δυστυχώς, δεν είχαμε χρόνο να μιλήσουμε μετά το ντεμπούτο του «Φέντια» με τον ΠΑΟΚ στο Champions League. Περιμένω τη συζήτηση μαζί του για να καταλάβω πώς το έζησε σε ένα ματς που άλλαξε το αποτέλεσμα την τελευταία στιγμή σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Φυσικά, είναι πολύ απογοητευτικό. Ήταν όλοι στεναχωρημένοι, αλλά τώρα ετοιμάζονται ήδη για τον επόμενο αγώνα», είπε αρχικά. 

Για την ευρωπαϊκή συνέχεια του ΠΑΟΚ και του Τσάλοβ σε σχέση πάντα βέβαια και με την προσαρμογή του στα νέα δεδομένα, επισήμανε: 

«Για μένα, οποιοδήποτε ευρωπαϊκό κύπελλο, είτε είναι το Europa League είτε το Conference League, είναι μια ευκαιρία για τον «Φέντια» να δείξει τον εαυτό του και γενικά όλα είναι στα πόδια του». Είναι περίπλοκο. Δυστυχώς, δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του και ακόμα κι αν καταφέρεις να του μιλήσεις τώρα, δεν θα μπορέσεις να αποκτήσεις επαρκή αντίληψη της πραγματικότητας, γιατί υπάρχει μια διαδικασία προσαρμογής που περνάει αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ. Αυτό σημαίνει ότι γίνονται κάποιες αλλαγές και οι αλλαγές οδηγούν σε κάτι καλό, σε μια πρόοδο σε όλους τους τομείς».

Για την πιθανή παρουσία του ΠΑΟΚ στο League Stage του Europa League: 

«Το ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι ήδη κάτι πολύ καλό και για τον σύλλογο και για τον Φιόντορ. Ίσως δεν πρέπει καν να στεναχωριέται κανείς στην ομάδα που δεν είναι στο Champions League, γιατί αν έμπαινε στο Champions League, ο ΠΑΟΚ θα έπαιζε με ομάδες φανταστικού επιπέδου. Ίσως θα είναι πιο εύκολο να δείξει τον εαυτό του ο Φιόντορ, όπως και όλη η ομάδα να φανεί καλύτερη στο Europa League».

Διαβάστε ακόμη...