Κωνσταντέλιας ο…πρώτος!

Η δεκάδα με τους ακριβότερους ποδοσφαιριστές της Stoiximan Super League, περιλαμβάνει πέντε παίκτες του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Κωνσταντέλιας ο…πρώτος!
Photo Credits: @PAOKFC

Απομένουν μερικές ημέρες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού, με τις ομάδες να έχουν ξεκινήσει ήδη τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League, παράλληλα με την προσπάθεια της τελικής διαμόρφωσης του ρόστερ.

Αναζητώντας κανείς τους ακριβότερους ποδοσφαιριστές του ελληνικού πρωταθλήματος, θα διαπιστώσει πως στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός είναι το πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο που έχει να επιδείξει η λίγκα, με τη χρηματιστηριακή του αξία να βρίσκεται στα 15.000.000 ευρώ.

Εντυπωσιακό το γεγονός πως στην πρώτη 10αδα συμπεριλαμβάνονται συνολικά πέντε ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Στην τέταρτη θέση είναι ο Φέντορ Τσάλοφ, ο οποίος εκτιμάται στα 11.000.000 ευρώ. Έβδομος είναι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς στα 8.000.000, όσα έχει και ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης στην 8η θέση. Βέβαια, ο Χανιώτης στόπερ θα βγει από αυτήν τη λίστα, με δεδομένη τη μεταγραφή του στη Βόλφσμπουργκ.

Στην δέκατη θέση είναι ο Κίριλ Ντεσπόντοφ με τα 7.000.000 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την πρώτη 10αδα συναντάμε τον πρώτο παίκτη του Άρη. Ο Σιφουέντες βρίσκεται 11ος με 7 εκατομμύρια ενώ μια θέση πιο κάτω είναι ο Ταρίκ Τισουντάλι με 6,5.

Αναλυτικά η πρώτη δεκάδα πιο ακριβών ποδοσφαιριστών στην Stoiximan Super League.

Πίνακας με την πρώτη 10άδα των πιο ακριβών ποδοσφαιριστών της Super League
Photo Credits: @Transfermarkt

Διαβάστε ακόμη...