Οι τελευταίοι «χοροί» του Κουλιεράκη στην Τούμπα

Μπροστά σε ένα κοινό που θα τον έχει για πάντα στην καρδιά του, ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης θα δώσει απόψε (22/8) την τελευταία του ευρωπαϊκή παράσταση στην Τούμπα - Ποιες είναι οι σκέψεις του Ραζβάν Λουτσέσκου για το ματς με την Σάμροκ Ρόβερς.
Πηγή: sdna.gr
Οι τελευταίοι «χοροί» του Κουλιεράκη στην Τούμπα
Photo Credits: @paokfc.gr

«Για μένα ο Κουλιεράκης είναι εδώ, είναι ένας παίκτης που αξίζει πολλά, ίσως να είναι και ο παίκτης με την καλύτερη προσωπικότητα στην ομάδα. Δεν υπάρχει καμία ανησυχία για μένα, δεν έχω σκεφτεί κάτι γι΄ αυτόν, δεν έχω αμφιβολία πως θα είναι 100% εδώ στο γήπεδο και θα τα δώσει όλα για την ομάδα».

Απόλυτος. Ξεκάθαρος. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Σάμροκ Ρόβερς, σε ερώτηση για το αν η μεταγραφή του Κουλιεράκη στην Βόλφσμπουργκ μπορεί να τον επηρεάσει στα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν το σκέφτηκε πολύ...

Και προφανώς μετά από μία τέτοια απάντηση, είναι σαφές πως ο «Κούλιε», θα βρίσκεται στην αρχική σύνθεση του ΠΑΟΚ. Για την τελευταία παράσταση μπροστά σε ένα κοινό που θα τον έχει για πάντα στην καρδιά του. Θα είναι ένα έντονο συναισθηματικά παιχνίδι για τον Χανιώτη στόπερ, ο οποίος έχει αποδείξει όμως πως μέσα στο παιχνίδι είναι είναι αμφίβολα πολύ δυνατός πνευματικά...

Η τελευταία ευρωπαϊκή παράσταση του «Κούλιε» στο γήπεδο της Τούμπας θα δοθεί, έχοντας τον Κεντζιόρα στο πλευρό του. Το απόλυτο δίδυμο της περσινής σεζόν. Κάτω από τα δοκάρια θα επιστρέψει ο Ντόμινικ Κοτάρσκι, όπως αντίστοιχα και ο Ράχμαν Μπάμπα στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Γιόνι Ότο να επιστρατεύεται στα δεξιά, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του.

Το γνωστό δίδυμο στα χαφ, με τους Σβαμπ - Οζντόεφ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να κινείται στα σίγουρα, έχοντας μπροστά ως επιθετική τριπλέτα τους Τάισον, Κωνσταντέλια και Αντρίγια. Στην κορυφή της επίθεσης, φανέλα βασικού θα πάρει ο Μπράντον Τόμας. 

Προφανώς το μεγάλο στοίχημα για τους Θεσσαλονικείς είναι να πάρουν από το πρώτο ματς, αποτέλεσμα πρόκρισης, αλλά και να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους, παρουσιάζοντας ένα πιο στιβαρό πρόσωπο μεσοαμυντικά καθώς μετρούν ήδη 10 γκολ σε 5 επίσημα παιχνίδια.

Διαβάστε ακόμη...