Πλησιάζει ο Κόλεϊ

Τι ακριβώς θέλει να πετύχει ο ΠΑΟΚ με τον κεντρικό αμυντικό από την Γκάμπια;
Πηγή: paok24.com
Πλησιάζει ο Κόλεϊ

Ο ΠΑΟΚ μέσα στο καλοκαίρι απέφυγε να αποκτήσει ποδοσφαιριστές σε προχωρημένη ηλικία, πλην του Τισουντάλι που πάτησε τα 31 του χρόνια.

Ο χρόνος όμως πλέον πιέζει και κάποιες σταθερές πιθανότατα αλλάζουν.

Όπως και στη περίπτωση του Ομάρ Κόλεϊ που προέκυψε στη ζωή του ΠΑΟΚ μετά την πώληση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη.

Ο αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός της Μπεσίκτας, αρχικά έπρεπε να αποδεχτεί διαθέσιμος.

Οι Τούρκοι, θέλουν να επενδύσουν σε νεαρότερους στόπερ και δεν έχουν θέμα να αφήσουν ελεύθερο τον 32χρονό Κόλεϊ. Αυτή είναι η πρώτη και σημαντικότερη προϋπόθεση για να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά του ο παίκτης, δεν έχει πρόβλημα να αποχωρήσει από την Μπεσίκτας, αρκεί να εξασφαλίσει κάτι καλύτερο για τον ίδιο. Με δεδομένο πως το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Ο ΠΑΟΚ θέλει από την πλευρά του να διασφαλιστεί και ο ίδιος, έτσι ώστε να ρίσκο να είναι το μικρότερο δυνατό. Αν ο παίκτης δεχτεί να υπογράψει στον ΠΑΟΚ για έναν χρόνο με αυτόματη ανανέωση για ακόμα ένα αν πιάσει το 60% των συμμετοχών, τότε πιθανότατα η μεταγραφή θα προχωρήσει.

Από την πλευρά του, το ενδιαφέρον στοιχείο στο βιογραφικό του ποδοσφαιριστή, είναι πως σε όλη του την καριέρα, είτε έπαιζε στη Σουηδία, είτε στο Βέλγιο, είτε στην Ιταλία και μάλιστα στη Σέριε Α, είτε στη Μπεσίκτας, ήταν πάντοτε βασικός και χωρίς τραυματισμούς. Ακόμη και στη τρέχουσα σεζόν, βασικός ξεκίνησε στους Τούρκους. Άρα, μπορεί να μην έχει και πρόβλημα με την πρόταση του ΠΑΟΚ.

Ποδοσφαιρικά, η περίπτωσή του έχει εγκριθεί και το μοναδικό θέμα που υπήρχε από την πρώτη στιγμή ήταν η ηλικία του.

Αλλά με την πίεση του χρόνου, αρχίζει να δείχνει… μικρότερος.

Διαβάστε ακόμη...