Προχωράει για τα δύο στόπερ, φαβορί και πάλι ο Μπακαγιόκο

Ξεκαθαρίζει πλέον το τοπίο γύρω από τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ, μιας και οι περιπτώσεις που μπορούν να τον απασχολήσουν είναι περιορισμένες και δεν υπάρχει κάτι καινούργιο.
Πηγή: paok24.com
Προχωράει για τα δύο στόπερ, φαβορί και πάλι ο Μπακαγιόκο

Ειδικά στα στόπερ, ο ΠΑΟΚ φαίνεται να καταλήγει στον Ομάρ Κόλεϊ, με τον 32χρονό να είναι θετικός όσον αφορά στη μετακόμισή του στη Τούμπα και το ρίσκο της ηλικίας να περιορίζεται γιατί δέχεται κατά πάσα πιθανότητα το συμβόλαιο 1 συν 1 που προτείνει ο ΠΑΟΚ. Με ετήσιες αποδοχές κοντά στα 1,2 εκατ ευρώ.

Ο ΠΑΟΚ καταλήγει στον Κόλεϊ γιατί τον θεωρεί καλή περίπτωση, σταθερή, με καριέρα γεμάτη και μηδέν τραυματισμούς. Χαρακτηριστικό του άλλωστε, το γεγονός πως σε ολόκληρη την καριέρα του έπαιζε βασικός στις ομάδες του, ακόμη και στα πέντε χρόνια της Σαμπντόρια που τότε ήταν στη Σέριε Α.

Ο 32χρονός προορίζεται για αντικαταστάτης του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη κάτι που σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ θα πάει και για δεύτερο κεντρικό αμυντικό έτσι ώστε να λήξει η μοναξιά του Τόμας Κεντζιόρα. Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν, η μοναξιά θα σπάσει με έναν συμπατριώτη του, τον Ματέους Βιετέσκα. Παιδί της Λέγκια, με πέρασμα από την Κλερμόντ στη Λιγκ 1 της Γαλλίας με γεμάτη σεζόν και ημιβασικός πέρυσι στη Κάλιαρι και την Σέριε Α. Μία μέση επιλογή για να κλείσει η τρύπα, από μία σχολή τίμιων ποδοσφαιριστών.

Το ιδανικό για τον ΠΑΟΚ θα ήταν να μπορέσει να κλείσει τον Ζιγκό, αλλά τα όσα ισχυρίζονται τα στελέχη του Δικεφάλου διαψεύδουν κατηγορηματικά όσους ισχυρίζονται πως είναι η νούμερο ένα επιλογή. Θα ήταν, αν ο ΠΑΟΚ είχε χρόνο.

Ο Γάλλος παίζει το χαρτί του, έχει συμβόλαιο με τη Μαρσέιγ και είναι εξασφαλισμένος και ψάχνει τα λεφτά. Αυτά θα είναι πολύ περισσότερα για τον ίδιο, αν οι Γάλλοι τον αφήσουν ελεύθερο, κάτι που σήμερα – αύριο δεν πρόκειται να συμβεί.

Αν ο ΠΑΟΚ δεν καταφέρει να κλείσει τον Βιετέσκα και ξεμείνει από λύσεις και παράλληλα ο Ζιγκό δεν βρει ομάδα που να καλύπτει τις απαιτήσεις του, τότε ίσως και δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις στις αρχές του Σεπτέμβρη για αυτή την επιλογή. Τα αν όμως, είναι πολλά για να θεωρηθεί νούμερο ένα επιλογή.

Στα χαφ, ο ΠΑΟΚ μίλησε με ταλαντούχο νεαρό ποδοσφαιριστή έτσι ώστε να τον φέρει στη Τούμπα, όμως μπήκε στην αναμονή γιατί περιμένει προτάσεις από καλύτερα πρωταθλήματα. Αυτομάτως, η συγκεκριμένη είδηση επανέφερε στο προσκήνιο τον Μπακαγιόκο που είναι πλέον το απόλυτο φαβορί για τη θέση. Τη μία θέση, γιατί σήμερα 25 Αυγούστου, ο ΠΑΟΚ ισχυρίζεται πως θα κλείσει έναν χαφ. Το τι θα μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου που κλείνει η λίστα της Ευρώπης ή τις 11 Σεπτεμβρίου που είναι η τελευταία μέρα των μεταγραφών, ουδείς γνωρίζει.

Διαβάστε ακόμη...