Ο Κόλεϊ και οι άλλες μεταγραφές…

Που βρίσκονται τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ στην πιο κρίσιμη στιγμή.
Πηγή: paok24.com
Ο Κόλεϊ και οι άλλες μεταγραφές…
Photo Credits: @paokfc.gr website

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κλείσει νωρίς τις μεταγραφικές εκκρεμότητές του στο κέντρο και στην άμυνα και έτσι τέλη Αυγούστου οφείλει να κάνει αρκετές κινήσεις. Κάπως έτσι έχουν προκύψει πολλές περιπτώσεις.

Αν κάποιος θα ήθελε σήμερα Τρίτη μεσημέρι να τα βάλει σε μία σειρά και να κάνει ριψοκίνδυνες (ΠΑΟΚ είσαι…) εκτιμήσεις, θα «έλεγε» ότι:

Ο ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει να αποκτήσει τον Κόλεϊ με τον οποίο κατά βάση έχει διαπραγματευτεί και συμφωνήσει για 1+1 με 1,2 εκ. ευρώ ετησίως και οψιόν ανανέωσης αν συμπληρώσει το 60% των συμμετοχών. Μένουν τυπικές λεπτομέρειες και με την Μπεσίκτας για να έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Για τα στόπερ ο ΠΑΟΚ δείχνει αποφασισμένος και θα κάνει αναγκαστικά άλλη μία μεταγραφή στα δεξιά για να συμπληρωθεί πεντάδα. Ο Βιετέσκα είναι βατός, αλλά τελευταίες ημέρες έχει προκύψει άλλη μία πολύ καλή περίπτωση για απόκτηση δανεικού παίκτη. Φαίνεται ότι έτσι ή αλλιώς θα αποκτηθεί και δεξιός στόπερ.

Στα χαφ ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει σίγουρα έναν παίκτη και υπό προϋποθέσεις με μορφή ευκαιρίας και υπέρβασης (πάντα κάνει τέτοιες κινήσεις ο Σαββίδης) και έναν ακόμη. Και στα χαφ οι ανάγκες είναι για πέντε παίκτες και ένας από αυτούς θα είναι και ο Θυμιάνης. Ποια τα σημερινά δεδομένα:

Για τον Μπακαγιόκο άνοιξε και πάλι το θέμα με πρωτοβουλία και του παίκτη που κάνει μεγάλη προσπάθεια να πείσει ότι μπορεί να ξαναγίνει πρωταγωνιστής. Σήμερα ο ΠΑΟΚ αποφασίζει με μία θετική αίσθηση για το πώς μπορεί να εξελιχθεί η υπόθεση.

Ο Μποβέ είναι ο πρώτος και μεγάλος στόχος της ομάδας κάτι λογικό εξαιτίας προοπτικής, χαρακτηριστικών και παραστάσεων. Όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις βέβαια, ο καλύτερος παίκτης είναι και ο πιο «δύσκολος». Αυτό ισχύει και για τον ίδιο και για τη Ρόμα που δεν είναι τόσο «ανοικτή» στις διαπραγματεύσεις. Παρά τις δυσκολίες ο ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένος να κάνει ό τι γίνεται για να φέρει την υπόθεση στα μέτρα του και σήμερα η περίπτωση είναι στο 50-50. Όλοι καταλαβαίνουν ότι αν ο ΠΑΟΚ βρει τον τρόπο και πάρει τον νεαρό Ιταλό, κάνει μία μεγάλη υπέρβαση.

Η περίπτωση Ταχίροβιτς δείχνει να οπισθοχωρεί στις προτιμήσεις ειδικά της τεχνικής ηγεσίας σε σχέση με τα χαρακτηριστικά που έχει, ενώ και στα χαφ υπάρχει ένας ακόμη υποψήφιος από την κεντρική Ευρώπη που εξετάζεται πολύ σοβαρά.

Άρα:

Ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει σίγουρα δύο στόπερ, ένας εκ των οποίων θα είναι κατά μεγάλο ποσοστό ο Κόλεϊ.

Από εκεί και πέρα η ομάδα θα πάρει σίγουρα έναν χαφ (ο Μπακαγιόκο είναι έτοιμος) και πάει για την μεγάλη υπέρβαση (αριθμητικά και ποιοτικά) με τον Μποβέ.

Προφανώς και είναι αργά ώστε να «παίζουν» και να είναι ανοικτές τόσο πολλές υποθέσεις, από την άλλη οι μεταγραφές τελειώνουν σε 10 μέρες περίπου και όλοι ανυπομονούν για τη νέα πολύ καλή ομάδα που ήδη παρουσιάζει ο Ράζβαν Λουτσέσκου, απολαμβάνοντας τις πολλές και καλές λύσεις που διαθέτει στην επίθεση.

Διαβάστε ακόμη...