Ο Κόλεϊ αποχαιρέτησε την Μπεσίκτας: «Όταν ένα κεφάλαιο κλείνει, ανοίγει ένα άλλο» (vid)

Ο Ομάρ Κόλεϊ λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ, αποχαιρέτησε την Μπεσίκτας με ένα μακροσκελές μήνυμα στα social media.
Πηγή: sdna.gr
Ο Κόλεϊ αποχαιρέτησε την Μπεσίκτας: «Όταν ένα κεφάλαιο κλείνει, ανοίγει ένα άλλο» (vid)
Photo Credits: @PAOK TV

Ο θηριώδης στόπερ αγωνίστηκε για δύο σεζόν στην τουρκική ομάδα καταγράφοντας 46 συμμετοχές με 8 γκολ, με τον 31χρονο στόπερ να λέει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την οικογένεια της Μπεσίκτας.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ομάρ Κόλεϊ:

Όταν τελειώνει ένα κεφάλαιο και ανοίγει ένα άλλο πάντα υπάρχουν ανάμεικτα συναισθήματα, αλλά αυτή ακριβώς τη στιγμή ανοίγω την καρδιά μου για να πω πολλά «ευχαριστώ».

Ευχαριστώ τον σύλλογο που πίστεψε σε μένα. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου με τους οποίους αγωνίστηκα σε κάθε γήπεδο και σε κάθε αγώνα. Νυν και πρώην προπονητικό προσωπικό, ιατρικό τμήμα, νυν και πρώην πρόεδρο και μέλη του διοικητικού συμβουλίου, διοικητικό τμήμα, φύλακες ασφαλείας, μεταφραστές και όλοι όσοι εργάζονται για τον σύλλογο.

Τέλος θα ήθελα να πω ευχαριστώ στους οπαδούς μας, είστε ο χτύπος της καρδιάς αυτής της ένδοξης ομάδας, το πάθος σας έχει μπει στα κόκαλά μου. Έδωσα τα πάντα για αυτή τη φανέλα και θα την κουβαλάω πάντα μαζί μου!

Μια φορά Αετός, πάντα Αετός».

Διαβάστε ακόμη...