Παστορέλο: «Ο ΠΑΟΚ έδειξε με δυνατό τρόπο στον Κόλεϊ πόσο πολύ τον ήθελε»

Ο Ιταλός μεγαλοατζέντης και εκπρόσωπος του Ομάρ Κόλεϊ συνόδεψε τον 31χρονο στόπερ στο ταξίδι με προορισμό την Θεσσαλονίκη και σχολιάζει τον μεταγραφικό…γάμο με τους πρωταθλητές Ελλάδας.
Πηγή: sdna.gr
Παστορέλο: «Ο ΠΑΟΚ έδειξε με δυνατό τρόπο στον Κόλεϊ πόσο πολύ τον ήθελε»
Photo Credits: @PAOK TV

To ταξίδι Τουρκία – Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ ακολούθησε ο Ομάρ Κόλεϊ.

Ο 31χρονος στόπερ αποχώρησε από την Μπεσίκτας και συνεχίζει την καριέρα του στον Δικέφαλο του Βορρά, σε ένα μεταγραφικό deal που έφερε στην…ούγια (και) την «υπογραφή» του Φεντερίκο Παστορέλο (αριστερά στη φωτ.)

Ο Ιταλός μεγαλοατζέντης, ως εκπρόσωπος του Κόλεϊ τον συνόδεψε στην Θεσσαλονίκη και βρέθηκε μαζί του στα γραφεία των πρωταθλητών Ελλάδας για το οριστικό κλείσιμο της συμφωνίας.

Ο agentΠαστορέλο μίλησε στο  SDNA  για τη νέα σελίδα του Κόλεϊ και τον βασικό λόγο για τον οποίο ο κεντρικός αμυντικός από την Γκάμπια είπε το «ναι» στην πρόταση του ΠΑΟΚ.

«Οι φιλοδοξίες του ΠΑΟΚ είναι υψηλές. Θέλει να συνεχίσει να κερδίζει και να υπερασπιστεί το πρωτάθλημα που κέρδισε στην Ελλάδα την περασμένη σεζόν.

Το κλαμπ έδειξε στον Κόλεϊ με δυνατό τρόπο πόσο πολύ τον ήθελε κι όλα αυτά, μέτρησαν πολύ στην τελική απόφασή του» τόνισε ο μάνατζερ του νέου μεταγραφικού αποκτήματα του Δικεφάλου του Βορρά.

Διαβάστε ακόμη...