«Δυνατός ο Βιετέσκα στον αέρα και στις προσωπικές μονομαχίες, δεν βρήκε μεγάλο χώρο στην Κάλιαρι»

Ο Ντομένικο Λα Μάρκα (SportItaliaTV) καταθέτει στο SDNA το προσωπικό του report για τον 27χρονο στόπερ της Κάλιαρι που «συνδέεται» με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
«Δυνατός ο Βιετέσκα στον αέρα και στις προσωπικές μονομαχίες, δεν βρήκε μεγάλο χώρο στην Κάλιαρι»

H άμμος πέφτει στην κλεψύδρα του χρόνου και τελειώνει για τον ΠΑΟΚ, με επίκεντρο την προσθήκη ενός στόπερ στο ρόστερ που θα προλάβει να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα εν όψει των αγώνων της League Phase του Europa League.

Ο Ματέους Βιετέσκα της Κάλιαρι είναι ένας κεντρικός αμυντικός που κυκλοφορεί στο μεταγραφικό ρεπορτάζ των πρωταθλητών Ελλάδας τις τελευταίες ώρες.

Το SDNA επικοινώνησε στην Ιταλία με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Ντομένικο Λα Μάρκα (SportItalia TV) και πήρε το report του για τον 27χρονο στόπερ της Κάλιαρι.

«Ο Βιετέσκα είναι ένας έμπειρος παίκτης που στην Κάλιαρι δεν βρήκε πολύ χώρο και χρόνο συμμετοχής.

Πρόκειται για έναν στόπερ που μπορεί να καλύψει με επιτυχία το ρόλο του σε άμυνα τεσσάρων η τριών παικτών. Ικανός στις μονομαχίες στον αέρα και στα προσωπικά μαρκαρίσματα»

Η Παλέρμο που έχει φιλοδοξίες να επιστρέψει στη Serie A, ήταν ένα από τα κλαμπ που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Όταν ωστόσο έφτασε η πρόταση για την απόκτησή του, ο Βιετέσκα είχε παίξει ως βασικός στον πρώτο αγώνα της Κάλιαρι για το πρωτάθλημα κόντρα στη Ρόμα κι έχοντας πολύ καλή απόδοση.

Στα δύο τελευταία ματς της Serie A δεν έπαιξε, αφού στην Κάλιαρι υπάρχουν δύο δυνατά στόπερ, όπως είναι οι Μίνα και Λουπέρτο, χωρίς να υπολογίζεται η άφιξη του Παλομίνο.

Τις τελευταίες ημέρες παίζει στην Ιταλία και η προοπτική μεταγραφής του Βιετέσκα στην Ουντινέζε».

Διαβάστε ακόμη...