ΜΜΕ Ιταλίας: «Γιατί δεν προχώρησε η μεταγραφή του Βιετέσκα στον ΠΑΟΚ»

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αποκτήσει τον Ματέους Βιετέσκα από την Κάλιαρι, προκειμένου να μπορέσει να δηλώσει τον Πολωνό στόπερ στην ευρωπαϊκή λίστα του. Η μεταγραφή ωστόσο δεν έγινε.
Πηγή: thessports.gr
ΜΜΕ Ιταλίας: «Γιατί δεν προχώρησε η μεταγραφή του Βιετέσκα στον ΠΑΟΚ»

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα ο λόγος της μη ολοκλήρωσης της κίνησης έχει να κάνει με κάποιους όρους της συμφωνίας και πιο συγκεκριμένα στην οψιόν αγοράς του παίκτη. Διότι οι Ιταλοί ήθελαν υποχρεωτική, ενώ οι ασπρόμαυροι όχι.

Χαρακτηριστικά στην Ιταλία έγραψαν:

«Με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης υπήρχαν ανυπέρβλητες διαφορές και αφορούσαν τη φόρμουλα του συμβολαίου. Από τη μια η Κάλιαρι ήταν κολλημένη στον δανεισμό, αλλά ήθελε με υπό όρους υποχρέωση εξαγοράς και από την άλλη ο ΠΑΟΚ έμεινε κολλημένος στον δανεισμό χωρίς υποχρεωτικό δικαίωμα αγοράς στο τέλος της σεζόν.

Αν και η ελληνική προθεσμία για τις μεταγραφές λήγει στις 11 Σεπτεμβρίου, αφήνουμε ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταγραφής για την ολοκλήρωση της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου τουλάχιστον για το πρωτάθλημα. Για το λόγο αυτό, δεν αποκλείεται μια πιθανή νέα προσπάθεια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ να φέρουν τον Βιετέσκα στη Θεσσαλονίκη, ακόμη κι αν αυτή τη στιγμή η παραμονή του πρώην παίκτη στη Σαρδηνία φαίνεται να είναι η πιο πιθανή επιλογή».

Διαβάστε ακόμη...