Οι Ιταλοί προσκαλούν τον ΠΑΟΚ!

Τι συμβαίνει με την περίπτωση του Πολωνού κεντρικού αμυντικού;
Πηγή: paok24.com
Οι Ιταλοί προσκαλούν τον ΠΑΟΚ!

Η καταληκτική ημερομηνία της δήλωσης ευρωπαϊκής λίστας του ΠΑΟΚ παρήλθε και κεντρικός αμυντικός δεν αποκτήθηκε. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα πορευθεί στην Ευρώπη με τους υπάρχοντες κεντρικούς αμυντικούς του ρόστερ, με την υπόθεση του Βιετέσκα να μην ολοκληρώνεται θετικά.

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες των «ασπρόμαυρων» δεν κατάφεραν να βρει φόρμουλα επικοινωνίας με την Κάλιαρι, με τους Ιταλούς να επιμένουν σε παράλογες απαιτήσεις, ποντάροντας στην ανάγκη του ΠΑΟΚ για μεταγραφή. Οι «ασπρόμαυροι» δεν αποδέχτηκαν αυτήν την πρακτική και αποσύρθηκαν από την κουβέντα.

Τις τελευταίες ώρες απορρέει από τα ΜΜΕ της Ιταλίας μία διαφοροποίηση στην στάση της Κάλιαρι, η οποία προσπαθεί να ανοίξει πάλι το θέμα για τον Πολωνό κεντρικό αμυντικό. «Συνεχίζονται οι συζητήσεις ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Κάλιαρι για την περίπτωση του Ματέους Βιετέσκα, με τους Έλληνες να πιέζουν να ολοκληρωθεί η μεταγραφή έως την Τετάρτη, όταν και ολοκληρώνονται οι μεταγραφές στην Ελλάδα» αναφέρει σήμερα η Gazzeta Dello Sport.

Οι Ιταλοί προσκαλούν να ανοίξει και πάλι η συζήτηση για τον 27χρονο διεθνή στόπερ, με τον ΠΑΟΚ βέβαια λίγα 24ωρα πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου να μην έχει πολλές άλλες λύσεις για τη θέση.

Διαβάστε ακόμη...