ΜΜΕ Ιταλίας: «Παραμένει ανοιχτό του Βιετέσκα στον ΠΑΟΚ»

Τα μέσα της Ιταλίας συνεχίζουν να ασχολούνται με την περίπτωση του Ματέους Βιετέσκα που απασχολεί τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
ΜΜΕ Ιταλίας: «Παραμένει ανοιχτό του Βιετέσκα στον ΠΑΟΚ»

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την Κάλιαρι, όσον αφορά τον 27χρονο στόπερ, όπως αναφέρει Ιταλικό δημοσίευμα. 

Σύμφωνα με την Nuova Sardegna, ο Πολωνός κεντρικός αμυντικός δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του Νταβίντε Νίκολα, με το σχετικό δημοσίευμα να υπενθυμίζει στον Δικέφαλο πως η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα ολοκληρώνεται στις 11 Σεπτεμβρίου.

Τέλος αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να κινηθεί για την απόκτηση του έστω και την τελευταία στιγμή, αφού ο Βιετέσκα παραμένει στο ραντάρ του εδώ και αρκετό καιρό. 

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Nuova Sardegna: 

«Οι Έλληνες συνεχίζουν να αξιολογούν τον Πολωνό κεντρικό αμυντικό της Κάλιαρι ως ενίσχυση στην άμυνα, η αγορά κλείνει στις 11 του μήνα. Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να δούμε την αποχώρηση του Ματέους Βιετέσκα από την Κάλιαρι στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.

Αυτό αναφέρει η Nuova Sardegna, οι Έλληνες συνεχίζουν να κυνηγούν τον Πολωνό αμυντικό, ο οποίος αυτή τη στιγμή δεν εμπίπτει στην ιεραρχία του Νταβίντε Νικόλα. Η αγορά στην Ελλάδα κλείνει την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου και είναι πιθανό να υπάρξουν εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής. Στο μεταξύ, ο Βιετέσκα βρίσκεται με την εθνική ομάδα της Πολωνίας αυτές τις μέρες».

Διαβάστε ακόμη...