«Κρίνεται» του Σολέ για τον ΠΑΟΚ - Αντίστροφη μέτρηση για το «κλείσιμο» των μεταγραφών

Ο Ουμάρ Σολέ αποτελεί τον «εκλεκτό» του ΠΑΟΚ στο «κλείσιμο» των μεταγραφών προκειμένου να καλύψει την θέση του δεξιού στόπερ, σε μία μέρα που θα κριθούν τα πάντα - Τι απορρέει από την Αυστρία στην παρούσα φάση.
Πηγή: sdna.gr
«Κρίνεται» του Σολέ για τον ΠΑΟΚ - Αντίστροφη μέτρηση για το «κλείσιμο» των μεταγραφών

Λίγες ώρες πριν το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, ο ΠΑΟΚ «ψάχνει» την περίπτωση του Ουμάρ Σολέ της Σάλτσμπουργκ. Την ίδια ώρα, στην Αυστρία καταγράφουν την επιστροφή του Γάλλου αμυντικού στις προπονήσεις της ομάδας, τις πρώτες αντιδράσεις και τα όσα απορρέουν σε μία κρίσιμη ημέρα. 

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.krone.at: «Για πολύ καιρό φαινόταν το πιο πιθανό, Σάλτσμπουργκ και Σολέ θα χώριζαν το καλοκαίρι. Αλλά η παρουσία του Γάλλου στην προπόνηση της Δευτέρας μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Μέχρι χθες, θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς θαύμα την παραμονή του στην ομάδα. Άλλωστε είχαν συμφωνήσει οι δυο πλευρές πως αν υπήρχε ενδιαφέρον από άλλη ομάδα θα αποχωρούσε. Αλλά αυτό δεν συνέβη. Επίσης δεν κατάφερε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Χόφενχάιμ. Τώρα μια ανατροπή σε όλη αυτή την κατάσταση δεν πρέπει να αποκλειστεί».

Στο δημοσίευμα ο συντάκτης δίνει και παραλειπόμενα από την πρώτη του προπόνηση ξανά με την ομάδα: «Ο Γάλλος έκανε καλή εντύπωση και η εικόνα του έδειχνε έναν ποδοσφαιριστή σαν να μην είχε απουσιάσει ποτέ! Μάλιστα αντάλλαξε φιλικές κουβέντες με τον προπονητή της ομάδας αλλά και με τους συμπαίκτες του».

Ο Ουμάρ Σολέ φρόντισε να κάνει αναδημοσίευση του ρεπορτάζ της αυστριακής ιστοσελίδας και μένει να φανεί μέσα στις επόμενες ώρες αν η ανατροπή που επικαλούνται οι Αυστριακοί με δεδομένο το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, θα επιτευχθεί...

Οι Θεσσαλονικείς έχουν «ξεσκονίσει» τον φάκελο του Γάλλου αμυντικού, γνωρίζοντας επακριβώς τους λόγους που τον έφεραν στην transfer list της Σάλτσμπουργκ, έναν χρόνο πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου του. Ο ποδοσφαιριστής στο άκουσμα της προοπτικής να συνεχίσει στην Ελλάδα, έδειχνε εξ αρχής πολύ αρνητικός, ωστόσο, με τα χρονικά πλαίσια να είναι στενά δείχνει πιο διαλλακτικός. Όλα όμως θα φανούν σήμερα στην πράξη...

Διαβάστε ακόμη...