Ο Σορετίρε έχει «κλέψει» την καρδιά του Λουτσέσκου

Ο Σόλα Σορετίρε αρνήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο να φύγει εκ νέου δανεικός από τη Γιουνάιτεντ για κάποια ομάδα των μικρότερων κατηγοριών της Αγγλίας, δεν έβαλε ποτέ την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο και άρχισε τις συνομιλίες με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: forzaonline.gr
Ο Σορετίρε έχει «κλέψει» την καρδιά του Λουτσέσκου
Photo Credits: @paokfc.gr

Η περίπτωση του είναι μια ισχυρή υπενθύμιση της ακραίας φύσης του ποδοσφαίρου των ακαδημιών. Ένα εγχώριο ταλέντο σε έναν σύλλογο όπως η Γιουνάιτεντ φαντάζει να είναι κάτι εξαιρετικό μέχρι να εμφανιστεί ένα άλλο για να πάρει τη θέση του.

Παλαιά το ταλέντο ξεπηδούσε στον δρόμο, στη γειτονιά, στην αλάνα, τώρα, το ταλέντο δεν ξεφυτρώνει. Εκτρέφεται. Παράγεται. Κι αυτό κάνουν στον ΠΑΟΚ από την πρώτη μέρα που μπήκε στις ζωές τους ο 20χρονος Αγγλονιγηριανός ποδοσφαιριστής. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αντιλήφθηκε από την πρώτη στιγμή ότι ο μικρός με την αφάνα, που του θύμιζε τον αγαπημένο του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, έχει ανάγκη να μάθει τεχνική, να παίζει σωστά, να ‘ναι πειθαρχημένος δίχως να πάψει να είναι τολμηρός, να συνηθίζει στην πίεση του ανταγωνισμού όταν μπροστά του υπάρχει ο Τάισον.

Όμως, ο Λουτσέσκου δε δίστασε όταν ο Βραζιλιάνος δεν ήταν διαθέσιμος, να ρίξει στα βαθιά τον Σόλα. Και δικαιώθηκε…

Διαβάστε ακόμη...