Γιατί απέρριψαν τον Σολέ, το τηλεφώνημα που «έτρεξε» το θέμα Λόβρεν

Γιατί ο ΠΑΟΚ δεν προχώρησε με την περίπτωση του Σολέ και πώς επιτεύχθηκε η συμφωνία με τον Λόβρεν;
Πηγή: forzaonline.gr
Γιατί απέρριψαν τον Σολέ, το τηλεφώνημα που «έτρεξε» το θέμα Λόβρεν

Η περίπτωση Σολέ εγκαταλείφθηκε από νωρίς λόγω και της απροθυμίας του παίκτη να έρθει Ελλάδα. Φυσικά, καταλυτικό ρόλο έπαιξε και και το βεβαρημένο ιατρικό του ιστορικό. Καθόλου τυχαίο ότι η Σάλτσμπουργκ παραχωρούσε ελεύθερο έναν παίκτη αξίας 10 εκατομμυρίων, που είχε ήδη κοπεί στα ιατρικά από άλλες ομάδες, τη στιγμή που και στον ΠΑΟΚ δεν είχαν χρόνο να τον εξετάσουν εξονυχιστικά.

Για τον Λόβρεν το μοναδικό ερωτηματικό είχε να κάνει την απραξία του τελευταίου εξαμήνου σε σχέση με την ηλικία του. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ επικοινώνησαν με τον Κροάτη, ο οποίος τους διαβεβαίωσε για την αγωνιστική ετοιμότητά του, δηλώνοντας αμέσως θετικός να έρθει στον ΠΑΟΚ. Αλλωστε, οι λόγοι της απραξίας του δεν ήταν αγωνιστικοί, δεν είχε τραυματισμούς και καθόλου δεν φάνηκε με έλλειψη κινήτρου.

Η συμφωνία έκλεισε, με όλες τις απαραίτητες παρεμβάσεις του Ιβάν. Χρειάστηκε να γίνει και «αγώνας δρόμου», ώστε στις 23:59 να ανέβουν όλα τα έγγραφα στο αυτόματο σύστημα μεταγραφών που έκλεινε ακριβώς στις 00:00.

Οι καθυστερήσεις οφείλονταν στην αποζημίωση που έπρεπε να πάρει ο παίκτης από τη Λυών, με την οποία είχε συμβόλαιο 3,5 εκατομμυρίων για την τρέχουσα σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...