Υπόκλιση της Λιόν στον Λόβρεν: «Τιμή μου που προπόνησα έναν πρωταθλητή - Ήταν ο 'μπαμπάς' όλων»

Τα καλύτερα έχουν να λένε στη Λιόν για τον Ντέγιαν Λόβρεν, με τον προπονητή της ομάδας, Πιέρ Σαζ, να υποκλίνεται στον πρωταθλητή, αποκαλύπτοντας την όμορφη κίνησή του λίγο πριν τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Υπόκλιση της Λιόν στον Λόβρεν: «Τιμή μου που προπόνησα έναν πρωταθλητή - Ήταν ο 'μπαμπάς' όλων»
Photo Credits: @PAOK TV

Η δεύτερη θητεία του Ντέγιαν Λόβρεν στη Λιόν έκλεισε κάπως γρήγορα, βιαστικά. Ο ΠΑΟΚ έδωσε τη λύση στο αδιέξοδο των δύο πλευρών, ωστόσο, οι Γάλλοι υποκλίνονται στην κλάση και στην ποιότητα του 35χρονου Κροάτη, ο οποίος -με τη σειρά του- παραδέχθηκε πως θα έχουν για πάντα μία θέση στην καρδιά του.

Τα ΜΜΕ της χώρας καταγράφουν το όμορφο, όπως σημειώνουν, μήνυμα του προπονητή της ομάδας, Πιέρ Σαζ, ο οποίος εξήρε τη συμπεριφορά και το ήθος του πρωταθλητή Λόβρεν.

«Η πρώτη φορά που τον συνάντησα ήταν το 2012, επέστρεφε από έναν τραυματισμό και είχε σκοράρει με εντυπωσιακή κεφαλιά. Νιώθω μεγάλη περηφάνια που υπήρξα προπονητής του, που είχα την ευκαιρία να εκπαιδεύσω έναν πρωταθλητή, όπως ο Ντέγιαν. Δεν μας δημιούργησε ποτέ πρόβλημα στα αποδυτήρια! Μας απέδειξε και την ημέρα της αποχώρησής του ότι ήταν ένας πραγματικά ωραίος άνθρωπος. Συγκέντρωσε όλους τους παίκτες, τους ευχήθηκε να έχουν μία καλή σεζόν και ότι θα τους έχει για πάντα στην καρδιά του. Το έκανε γιατί ήταν ο... μπαμπάς όλων στα αποδυτήρια. Του ευχόμαστε τα καλύτερα...».

Διαβάστε ακόμη...