Το δεύτερο πέρασμα του Λόβρεν από τη Λιόν κι η πρόταση-μάννα εξ’ ουρανού του ΠΑΟΚ

«Έχω αφήσει κάποιες μισοτελειωμένες δουλειές εδώ» έλεγε ο Ντέγιαν Λόβρεν στην επίσημη παρουσίαση του από τη Λιόν τον Ιανουάριο του 2023, μετά από 2,5 χρόνια στην Ρωσία και την Ζενίτ. Είναι η πρώτη μεταγραφή του Λοράν Μπλαν, ο οποίος έχει ζητήσει παίκτες με εμπειρία, χαρακτήρα και ορμή, ο Λόβρεν είναι ακριβώς αυτό που θέλει.
Πηγή: forzaonline.gr
Το δεύτερο πέρασμα του Λόβρεν από τη Λιόν κι η πρόταση-μάννα εξ’ ουρανού του ΠΑΟΚ
Photo Credits: @PAOKFC

Στα 3 χρόνια (2010-13) στην Ολιμπίκ είχε αφήσει μόνο φίλους, στην δεύτερη ευκαιρία ήθελε να ξεπληρώσει στον σύλλογο την πόρτα που του άνοιξε για την Premier League.

Είναι αναντικατάστατος και εξαιρετικός στο δεύτερο μισό της σεζόν 2022-23, όμως πέρσι η χαοτική κατάσταση στην ομάδα, οι τρεις διαφορετικοί προπονητές (Μπλαν, Γκρόσο, Σαζ) τον παίρνουν παραμάζωμα.

Κάνει μόλις 10 παιχνίδι πέρσι (το τελευταίο στις 26/1) και ειδοποιείται το καλοκαίρι να βρει ομάδα στο πλαίσιο των οικονομικών εκκαθαρίσεων. Δεν του επιτρέπουν να κάνει προετοιμασία με την πρώτη ομάδα, ούτε να παίξει στα φιλικά, ήθελαν πάση θυσία να αδειάσουν το μισθολόγιο από το τεράστιο συμβόλαιο του Κροάτη (400.000 ευρώ μεικτά τον μήνα), το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ ήταν σαν μάννα εξ’ ουρανού. Για όλους. Κυρίως, όμως, για τον Λόβρεν που νιώθει ακόμα ποδοσφαιριστής υψηλού επιπέδου και θέλει να το δείξει με κάθε τρόπο…

Διαβάστε ακόμη...