Ενσωματώνοντας τους «νέους»!

Πόσο έχει εμπιστευτεί τις μεταγραφές ο Ράζβαν Λουτσέσκου και ποιοι περιμένουν τη… σειρά τους!
Πηγή: paok24.com
Ενσωματώνοντας τους «νέους»!
Photo Credits: @PAOKFC

Μαζί με τον Γίρι Παβλένκα, ο οποίος αποτελεί και επίσημα από το απόγευμα ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, οι Πρωταθλητές Ελλάδας πρόσθεσαν έντεκα νέα πρόσωπα στο ρόστερ τους.

Από αυτούς, οι εννέα έχουν ήδη φορέσει τα “ασπρόμαυρα” σε επίσημο παιχνίδι, με τον Μαντί Καμαρά να είναι ο πρώτος εξ αυτών σε λεπτά συμμετοχής (594) αλλά ο 10ος της λίστας μεταξύ όλων των ποδοσφαιριστών του ρόστερ, καθώς μπροστά του βρίσκονται οι “παλιοί” Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Μπάμπα, Σβαμπ, Κωνσταντέλιας, Οζντόεφ, Ζίβκοβιτς, Τάισον και Ότο.

Από εκεί και πέρα, ο δεύτερος “νέος” που έχει εμπιστευτεί περισσότερο ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι ο Φεντόρ Τσάλοφ με 490΄ λεπτά συμμετοχής, ενώ ακολουθούν οι Ταρίκ Τισουντάλι (320΄), Ομάρ Κόλεϊ (180΄), Τιεμουέ Μπακαγιόκο (107΄), Σόλα Σορετίρε (92΄), Αντώνης Τσιφτσής (90΄) και Κωνσταντίνος Θυμιάνης (1΄).

Από την άλλη, αυτοί που περιμένουν τη… σειρά τους είναι οι Ντέγιαν Λόβρεν, Τζόναθαν Γκόμεζ και Γίρι Παβλένκα, με τον πρώτο εξ αυτών να συγκεντρώνει πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην “ασπρόμαυρη” αποστολή για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά.

Διαβάστε ακόμη...