Το restart του ΠΑΟΚ Β, ανανεωμένος και διαφορετικός

Κάθε χρόνο ολένα και πιο διαφορετικός. Ξεκινάει αισίως η 4η χρονιά του ΠΑΟΚ Β, που τον βρίσκει ξανά στο πρωτάθλημα της Super League 2 με πολλές αλλαγές, από τον προπονητή μέχρι το ρόστερ - Η δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου στο μικροσκόπιο του SDNA.
Πηγή: sdna.gr
Το restart του ΠΑΟΚ Β, ανανεωμένος και διαφορετικός
Photo Credits: @PAOK FC

Με εκκίνηση πρωταθλήματος στις 22 Σεπτέμβριου και με την κλήρωση να είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα (09/09) στις 19:00 το απόγευμα, το SDNA ανοίγει τον φάκελο του ανανεωμένου ΠΑΟΚ Β.

Ο Αποστόλης Παπαβασιλείου θα είναι ο πρωτεργάτης του νέου αυτού εγχειρήματος των ασπρόμαυρων, ο 3ος διαφορετικός προπονητής τα τέσσερα αυτά χρόνια, παίρνοντας τα «σκήπτρα» από τον Αλέξανδρο Αλεξιάδη. Μαζί με τον Αποστόλη Παπαβασιλείου θα βρίσκεται και ο Δημήτρης Ταξίδης, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να «παντρέψουν» την προαγωγή ταλέντων μαζί με τον πρωταθλητισμό σε ένα κατ' εξοχήν δύσκολο και σκληρό πρωτάθλημα. 

Ρίχνοντας μία ματιά στο ρόστερ του Δικεφάλου, καταλαβαίνει κανείς ότι αρκετοί παίκτες αποχώρησαν θέλοντας να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους, είτε στο εξωτερικό, είτε σε κάποια άλλη ομάδα της χώρας που πρωταγωνιστεί, παίκτες όπως ο Νινούα που επέστρεψε στην πατρίδα του για την Ντιναμό Τυφλίδας, ο Δαρέλας που μετακόμισε στην Ολλανδία για λογαριασμό της Ναϊμέγκεν (σ.σ. όπου θα είναι συμπαίκτης με τον Λευτέρη Λύρατζη), ενώ ο Παναγιώτης Παναγιώτου πήρε μεταγραφή στον Εθνικό Άχνας της Κύπρου. Ένας εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ, ο Κυριάκος Γιαξής «μετακόμισε» στην ΑΕΛ με στόχο την άνοδο, ενώ ο Κουαλιάτα δόθηκε με την μορφή δανεισμού στην Σεντράλ Κόρδοβα της Αργεντινής.

Στην αντίπερα όχθη τώρα και στις αφίξεις, τα φώτα πέφτουν στον Κολομβιανό επιθετικό, Χόρχε Καμπέσας, ο οποίος ήρθε ως δανεικός από την Γουότφορντ ενώ τα υπόλοιπα κενά του ρόστερ καλύφθηκαν από τον προβιβασμό παικτών από την εξίσου ταλαντούχα ομάδα της Κ19. Ο λόγος για τους: Βαγγέλης Κιάτος (τερματοφύλακας), Νίκος Δεληγιάννης (αμυντικός), Κωνσταντίνος Καστίδης (αμυντικός), Στέλιος Αλμασίδης (μέσος), Αλέξανδρος Αδάμ (επιθετικός), Ανέστης Μύθου (επιθετικός), με τον τελευταίο να αποτελεί τον «βενιαμίν» της ομάδας καθώς είναι γεννημένος το 2007!

Είναι γνωστό εξ αρχής ότι ο πρωταρχικός ρόλος των Β ομάδων είναι η προαγωγή και η προετοιμασία των πιτσιρικάδων για τις αντίστοιχες αντρικές ομάδες, παρ' όλα αυτά το ρόστερ του Δικεφάλου του Βορρά μοιάζει ικανό για παραπάνω πράγματα και γιατί όχι να πρωταγωνιστήσει... Οι παίκτες του Αποστόλη Παπαβασιλείου θα συμμετάσχουν στον Όμιλο του Βορρά της Super League 2, πρωτάθλημα με 10 ομάδες εκ των οποίων μετά την ολοκλήρωση των πρώτων 18 αγωνιστικών θα ακολουθήσουν Play Off για τις 5 πρώτες και Play Out  για τις 5 υπόλοιπες ομάδες, με στόχο την αποφυγή των 2 τελευταίων θέσεων που οδηγούν σε υποβιβασμό.

Διαβάστε ακόμη...