Λαγωνίδης: «Όνειρο μου να παίξω με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ»

Τον στόχο του ατομικά αλλά και σαν ομάδα έθεσε σε δηλώσεις του στο SDNA ο αμυντικός του ΠΑΟΚ Β, Γιώργος Λαγωνίδης αμέσως μετά το τέλος της ισόπαλης αναμέτρησης με τον Ηρακλή-Φούρνοι Βενέτη στο γήπεδο του Μακεδονικού με 0-0.
Πηγή: sdna.gr
Λαγωνίδης: «Όνειρο μου να παίξω με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την καθολική παρουσία σήμερα και πως αισθάνεται την ομάδα ο υψηλόσωμος αμυντικός δήλωσε: 

«Φέραμε το παιχνίδι όπως το θέλαμε και πιστεύω θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Είμαστε ικανοποιημένοι με αυτό που δώσαμε και συνεχίζουμε την επόμενη αγωνιστική. Έχουμε να προετοιμαστούμε μία εβδομάδα, δουλεύουμε πολύ σκληρά και νομίζω αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο».

Σε ερώτηση όσον αφορά το ότι αντιμετώπισαν αποτελεσματικά μία ομάδα που διεκδικεί την άνοδο, που θεωρητικά είναι από τις καλύτερες της κατηγορίας, αν είναι ένα δείγμα για το τι θα περιμένουμε από τον ΠΑΟΚ Β σε όλη την σεζόν, ανέφερε: 

«Πιστεύω μπορούμε να δώσουμε πολύ παραπάνω. Είναι μία εικόνα προς εσάς αλλά μπορούμε να δώσουμε πολλά παραπάνω».

Για το γεγονός ότι είναι από τους μεγαλύτερους τόσο ηλικιακά όσο και σε θέμα εμπειρίας, αν αισθάνεται ένα βάρος παραπάνω, ο Έλληνας στόπερ απάντησε: 

«Ναι, είμαι από τους μεγαλύτερους σε ηλικία, δεν έχει σχέση αυτό γιατί είμαστε μία γροθιά ο ένας για τον άλλον».

Για τους στόχους τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο, είπε: 

«Ομαδικά σίγουρα είναι να τα πάει καλά η ομάδα στην κατηγορία. Να είμαστε όπως πρέπει όλη την σεζόν γιατί είμαστε ο ΠΑΟΚ. Είμαστε μία ομάδα που πρωταγωνιστεί παντού. Σαν ατομικό στόχο σίγουρα να φτάσω στην πρώτη ομάδα. Είναι το όνειρο μου. Πρώτα από όλα η υγεία και όπου φτάσω»

Διαβάστε ακόμη...