Πρώτη ήττα για ΠΑΟΚ Β

Την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε ο ΠΑΟΚ Β. Ηττήθηκε 1-2 στη Χαλάστρα από τον Διαγόρα, στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της Super League 2, παιχνίδι που δεν διεκδικεί σε καμία περίπτωση δάφνες ποιότητας.
Πρώτη ήττα για ΠΑΟΚ Β
Photo Credits: @PAOKFC

Δραστήριος, αλλά αναποτελεσματικός ο ΠΑΟΚ, απείλησε μεν, είχε τις τελικές προσπάθειες – ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο επιδόθηκε σε επιθετικό μονόλογο – ωστόσο έδειξε έλλειψη συγκέντρωσης, γεγονός που του κόστισε.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με πέναλτι, ισοφάρισε ο ΠΑΟΚ επίσης με πέναλτι, αλλά ο Διαγόρας βρήκε τον τρόπο σε μια κόντρα και με ένα υπέροχο σουτ στο 89′ να πάρει τη νίκη.

Το πρώτο 45λεπτο κύλησε με τον ΠΑΟΚ να έχει τον πρώτο λόγο και τον Διαγόρα να αμύνεται και να προσπαθεί να απειλήσει με αντεπιθέσεις. Θα μπορούσε βέβαια να προηγηθεί με τον Μπράντονιτς στο 7′, τον Ουρτάδο στο 20′, τον Φίλων στο 25′, τον Τσαούση στο 38’… Ωστόσο οι ομάδες έφυγαν για τα αποδυτήρια με το μηδέν.

Παρόμοια η εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο με μεγαλύτερη ίσως ευκαιρία αυτή του Κανίς στο 52′, αλλά και του Ουρτάδο στο 65′. Κι επειδή, …συνήθως έτσι συμβαίνει, σε μια αντεπίθεση στο 73′ ο Διαγόρας κέρδισε πέναλτι και παρότι ο Μοναστηρλής έπεσε σωστά το σκορ έγραψε 0-1. Στο 87′ ωστόσο και μετά από εκτέλεση κόρνερ ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι για μαρκάρισμα πάνω στον Λαγωνίδη. Εύστοχος ο Ουρτάδο από την άσπρη βούλα ισοφάρισε για τον Δικέφαλο, μα στο 89′ οι φιλοξενούμενοι έφυγαν στην κόντρα και ο Ολιβέρι με ωραίο σουτ έβαλε μπροστά τον Διαγόρα. Παρά τα έξι λεπτά των καθυστερήσεων, το 1-2 παρέμεινε…

Επόμενο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ Β είναι το εντός έδρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΠΑΟΚ Β: Μοναστηρλής, Φίλων (46′ Τασιούρας), Τσαούσης, Λαγωνίδης, Κωττάς, Γρόσδης, Τσοπούρογλου (58′ Κουλούρης), Μπράντονιτς (72′ Γκούμας), Κανίς (72′ Μύθου), Ρουμιάντσεβ (78′ Καλόγηρος), Ουρτάδο.

Διαγόρας: Τσιλιγγίρης, Παρασκευάς, Νικολής, Μπρέγκου (80′ Παπαδόπουλος), Γαρουφαλιάς (89′ Σταματούλας), Δημόπουλος, Ντιαλόσι, Τσιαντούλας(9ο+3′ Αγκουάδο) , Μανωλάκης, Κοκκίνης (46′ Ολιβέρι), Μανιάς.

Δείτε όλες τις εικόνες με ένα κλικ ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμη...