Φιλική ήττα για την ΑΕΚ Λάρνακας

Ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στην Ολλανδία και το Χορστ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, και την τρίτη ημέρα της παρουσίας της αποστολής εκεί, θα δώσει το πρώτο του φιλικό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας, την Τετάρτη (3/7, 19:00).
Πηγή: forzaonline.gr
Φιλική ήττα για την ΑΕΚ Λάρνακας

Οι Κύπριοι βρίσκονται ήδη σε φάση προετοιμασίας, και το απόγευμα του Σαββάτου (29/6), έδωσαν το πρώτο τους φιλικό, γνωρίζοντας την ήττα από την ολλανδική Ντε Μπος.

Η πρώτη καλή φάση στον αγώνα καταγράφηκε στο 10ο λεπτό, με τον Φαράζ να δοκιμάζει ένα σουτ από πλάγια θέση το οποίο κατέληξε στα χέρια του αντίπαλου τερματοφύλακα. Στο 16 και πάλι ο Φαράζ έβγαλε μία εξαιρετική σέντρα στον Βασιλείου, αλλά ο δεύτερος δεν κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά.

Η ΑΕΚ είχε το πάνω χέρι στα πρώτα λεπτά, ωστόσο στο 32′ λίγο έλειψε να δεχθεί γκολ μετά από διαγώνιο σουτ, όμως ο Τούμπας ήταν εκεί και έδιωξε σε κόρνερ. Στο 41ο λεπτό, οι Ολλανδοί βρήκαν δίχτυα για το 1-0, ύστερα από εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Μπουργκ.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, η ΑΕΚ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Ναούμ να ευστοχεί από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ανέκτησαν το προβάδισμα μετά από παράλληλο γύρισμα και σουτ από το ύψος του πέναλτι, για το τελικό 2-1.

Η τελευταία ευκαιρία της ΑΕΚ πέρασε ανεκμετάλλευτη, καθώς στο 89′ ο Μιλίτσεβιτς δοκίμασε ένα σουτ, το οποίο πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των αντιπάλων.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Juan Ferrando): Toύμπας (46′ Alomerovic), Gustavo (46′ Kαψής), Sol (46′ Diemers), Faraj (46′ Πετούσης), Ekpolo (46′ Milicevic), Roberge (46′ Henriques), Sanchez (46′ Δημητρίου), Nαούμ (46′ Kaptoum), Ανδρέου (46′ Angel), Βασιλείου (46′ Santos), Gyurcso (46′ Gama).

Στον πάγκο: Alomerovic, Παρασκευάς, Στυλιανίδης, Diemers, Angel, Milicevic, Gama, Kaptoum, Santos, Δημητρίου, Henriques, Καψής, Πετούσης.

FC Den Bosch: Βakker, Harderikx, Thijs, Vheerding, Verbeek, De Groot, Van Grunsven, Burg, Mulders, Hicham, T-Shawn.

Διαβάστε ακόμη...