Τεστ Νο1 για τον ΠΑΟΚ - Εκτός ο Κωνσταντέλιας

46 ημέρες πέρασαν από την ιστορική βραδιά της κατάκτησης του πρωταθλήματος, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να μπαίνει σήμερα (19:00) και πάλι στο γήπεδο για το πρώτο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους.
Πηγή: sdna.gr
Τεστ Νο1 για τον ΠΑΟΚ - Εκτός ο Κωνσταντέλιας

Μετά από τρεις προπονήσεις, ήρθε η ώρα για το πρώτο... ξεμούδιασμα. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στο Σβόλγκεν την ΑΕΚ Λάρνακας, με τον έμπειρο Ρουμάνο να ετοιμάζεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στην πλειονότητα των παικτών που βρίσκονται μαζί του στο Χορστ. Τόσο στην πρωινή προπόνηση, όσο και στην απογευματινή, ο 54χρονος τεχνικός έδειξε πως έχει στο μυαλό του δύο διαφορετικές ενδεκάδες.

Στα αξιοσημείωτα των πρώτων δοκιμών του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι η χρησιμοποίηση του Αντελίνο Βιεϊρίνια στα εξτρέμ καθώς και του νεαρού Γκούμα στη θέση «10». Βάσει των όσων έδειξε εχθές, η μία ενδεκάδα θα αποτελείται από τους: Κοτάρσκι - Σάστρε, Κουλιεράκη, Νάσμπεργκ, Μπάμπα - Καμαρά, Τσιγγάρα, Βιεϊρίνια, Τάισον, Γκούμα και Μπράντον. Και η δεύτερη, με τους: Τσιφτσή - Ότο, Εκόνγκ, Μιχαηλίδη, Ράφα - Σβαμπ, Οζντόεφ - Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Κουαλιάτα και Σαμάτα.

Εκτός δεδομένα από το πρώτο τεστ θα είναι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, ο οποίος εμφανίστηκε στα γήπεδα της Ολλανδίας μόλις στην 3η προπόνηση των ασπρόμαυρων. Ο 21χρονος κινήθηκε πολύ συντηρητικά καθώς ταλαιπωρείται από ένα σφίξιμο και γι΄αυτό έκανε ατομικό πρόγραμμα διάρκειας 30 λεπτών, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να τον περιμένει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο γκρουπ.

Σε αυτές τις μετρημένες προπονήσεις επί ολλανδικού εδάφους καταγράφηκαν και οι σχετικές οδηγίες από πλευράς Λουτσέσκου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Παίζουμε με τη μία χωρίς καθυστέρηση. Σκοπός μας είναι να παίξουμε γρήγορα και να αιφνιδιάσουμε τον αντίπαλο». Μάλιστα, τα... έβαλε σε μια άσκηση και με τους αμυντικούς του για την συμπεριφορά τους στον αγωνιστικό χώρο: «Τι περιμένετε, ο Κοτάρσκι να είναι ο Θεός μας συνέχεια;», είπε προς τους παίκτες του σε μια φάση όπου ο Τσιγγάρας βγήκε τετ α τετ και ο Κροάτης τερματοφύλακας απέκρουσε.

Διαβάστε ακόμη...